Libnet.ro
UNICEF

16:01

Curtea de Justitie a UE: Alocatiile pentru copii ntr-un stat UE sunt acordate indiferent daca parintele din alta tara lucreaza sau nu

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Justitie a UE: Alocatiile pentru copii ntr-un stat UE sunt acordate indiferent daca parintele din alta tara lucreaza sau nu

Dreptul Uniunii nu impune ca o persoana sa desfasoare o activitate salariata intr-un stat membru pentru a beneficia pe teritoriul acestui stat de alocatii pentru copiii sai cu resedinta in alt stat membru, arata decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene, AFP. continuă pe Hotnews

inca o instanta din Romania sesiseaza Curtea de Justitie a UE pentru a stabili natura cerintelor MCV

Curtea de Apel Pitesti a decis joi sa sesizeze Curtea de Justitie a Ununii Europene cu cinci intrebari privind caracterul recomandarilor din rapoartele MCV. Este a doua instanta din Romania ce face acest lucru, in contextul modificarilor Legilor Justitiei aduse de alianta PSD-ALDE, ce au fost criticate dur in ultimul raport MCV.

Piata hainelor pentru copii, competitiva si cu potential. Cum performeaza franciza Next in Romania

Competitia pe segmentul articolelor de imbracaminte pentru copii a devenit din ce in ce mai mare tocmai pentru ca este o piata cu potential, considera Victoria Houghton, administrator Next Romania. Brandul britanic a fost adus in Romania in sistem de.

Primaria din Constanta se chinuie de doi ani sa refaca locurile de joaca pentru copii

Primaria din Constanta se chinuie de doi ani sa refaca locurile de joaca pentru copii. Toate au fost inchise pentru ca erau pline de gunoaie, toboganele erau gaurite, leaganele ruginite si balansoarele mai.

Stirile ProTV: Milioane de euro pe seama copiilor. Ce am gasit in mezeluri si branzeturi pentru copii

Industria alimentara castiga anual milioane de euro din produsele vandute pentru copii. Dar in ambalajele atragatoare se poate ascunde acelasi continut ridicat de substante chimice alimentare, acuza organizatiile de protectia consumatorului.

Eroii Zilei. Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii

Pinocchio merge la scoala, unul dintre cele mai frumoase proiecte pentru copii este in plina desfasurare. Este vorba despre un proiect de educatie prin teatru care se adreseaza elevilor si dar si cadrelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2592 seconds )