Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cedarea Basarabiei s-a petrecut din cauza unei dezinformari a membrilor Consiliului de Coroana?

Adevărul Adevărul,
Cedarea Basarabiei s-a petrecut din cauza unei dezinformari a membrilor Consiliului de Coroana?

O noua perspectiva asupra evenimentelor care au avut loc in zilele destramarii Romaniei Mari este avansata de catre istoricul Gheorghe Buzatu in lucrarea Hitler, Stalin, Antonescu. Istoricul se intreaba de ce seful Marelui Stat Major, generalul Florea Tenescu, a prezentat in Consiliul de Coroana cifre exagerate ale fortelor adverse, desi institutia pe care o conducea estimase corect, cu alte ocazii, capacitatea de lupta a sovieticilor. continuă pe Adevărul

Adi Mutu va fi indisponibil pentru 3 saptamani din cauza unei accidentari la genunchi

Fotbalistul Adrian Mutu va lipsi de pe teren pentru o perioada de 3 saptamani. Atacantul roman de la formatia AC Ajaccio este indisponibil din cauza unei accidentari la genunchi, mentioneaza site-ul oficial al.

OJ Simpson mare are doar trei luni de trait, din cauza diabetului

Fostul actor OJ Simpson ar mai avea doar trei luni de trait, din cauza unei forme severe de diabet de care sufera, sustin cei de la Daily Mail. Doctorii inchisorii in care acesta isi ispaseste pedeapsa pentru.

OJ Simpson mai are doar trei luni de trait, din cauza diabetului

Fostul actor OJ Simpson ar mai avea doar trei luni de trait, din cauza unei forme severe de diabet de care sufera, sustin cei de la Daily Mail. Doctorii inchisorii in care acesta isi ispaseste pedeapsa pentru.

Partida Astra Giurgiu-Steaua a fost amanata din cauza meciurilor celor doua echipe din cupele europene

Partida dintre Astra Giurgiu si Steaua din cadrul etapei a II-a a Ligii I, programata la 28 iulie, a fost amanata din cauza meciurilor celor doua echipe din cupele europene, a declarat Claudiu Popa, directorul.

Traficul rutier pe DN 1 dinspre Brasov, deviat temporar din cauza aglomeratiei, a fost reluat

Circulatia rutiera pe DN 1 dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviata temporar duminica din cauza aglomeratiei, a fost reluata la 17. 30, informeazaCentrulInfotraficdin cadrul Politiei.

Circulatia pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviata DN1A din cauza aglomeratiei

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand cu ora 13. 00, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

Cat ar putea pierde Europa din cauza falimentului orasului american Detroit.

Falimentul Detroit, cel mai mare oras american ajuns vreodata in insolventa, ar putea cauza pierderi de sute de milioane de dolari pentru bancile europene, aflate deja intr-o situatie dificila dupa cinci ani de criza, transmite Mediafax. Astfel, bancile din Europa se confrunta in continuare cu urmarile deciziilor gresite luate in perioada imediat anterioara crizei financiare mondiale, potrvit unei analize Wall Street Journal WSJ). Problemele dateaza din anul 2005, cand Detroit cauta surse de .

Sorin Frunzaverde: Basescu a redevenit arogant din cauza USL, trebuie incepute demersurile de suspendare

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde, a declarat, pentru Mediafax, ca iesirea publica a sefului statului arata ca acesta a redevenit arogant, iar acest lucru i-a fost permis de USL, motiv pentru care trebuie incepute demersurile unei nou suspendari din functia a lui Traian Basescu.

O aeronava Boeing 787 a Japan Airlines a revenit pe aeroportul din Boston din cauza unor probleme de mentenanta a aparatului

O aerovana Boeing 787 ce apartine companiei Japan Airlines a revenit joi la Boston. Avionul, care trebuia sa ajunga in Tokyo, s-a intors din drum din cauza unor probleme de mentenanta a aparatului,.

Bursele europene, in declin din cauza Google si Microsoft

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, dupa ce, joi, Google Inc.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )