Libnet.ro
UNICEF

17:00

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa. continuă pe B1

Oana Lis si-a inecat amarul la un eveniment monden! A GOLIT mai multe PAHARE, apoi a facut ASTA in vazul TUTUROR (VIDEO)

Oana Lis a golit mai multe pahare la un eveniment monden si, la un moment dat, a decis sa faca un live pe Facebook. Si nu decolteul urias a atras atentia, ci paharul, care se golea cu fiecare.

Scandal monstru pe litoral! Oana Lis, prinsa cu un barbat insurat!

Incredibil, dar adevarat! Desi este casatorita cu Viorel de sapte ani, Oana Lis pare ca s-a cam plictisit de fostul edil al Capitalei! in vacanta pe care a petrecut-o la mare, blondina si-a facut de cap si a .

TRAGEDIE mondena! VIOREL LIS s-a prabusit pe litoral! Atacul cerebral l-a TERMINAT! Oana Lis, inecata in lacrimi

Sanatatea lui Viorel Lis este extrem de subreda! Dupa ce, in urma cu doua luni, barbatul a suferit un atac cerebral, care putea sa ii fie fatal daca nu primea ajutor in timp util de la medici. Recent fostului.

Pana la urma s-a intamplat! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Da, e ADEVARAT! Toata lumea PLANGE! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Motivare De ce au fost lasati n libertate suspectii n cazul dublului asasinat de la o fabrica din Bucuresti: Cei doi inculpati sunt suspectati doar pentru ca nu sunt probe pentru a fi suspectate alte persoane

Magistratii Tribunalului Bucuresti arata ca i-au lasat in libertate pe cei doi suspecti din dosarul mortii paznicilor din Capitala deoarece solicitarea procurorilor este nefondata si ca cererea se bazeaza pe ideea ca barbatii sunt banuiti doar pentru ca nu sunt probe pentru incriminarea altora.

Veste teribila pentru soferii romani: Sanctiune bomba pentru cei care urmeaza sa faca ITP-ul

Odata cu modificarile propuse legislatiei rutierein materie de radare, au fost integrate si schimbari in legatura cu sanctiunile aplicate soferilor care sunt prinsi cu inspectia tehnica periodica.

Politia Romana, anunt-bomba pentru toti soferii care folosesc Waze. Ce masuri iau autoritatile in celebra aplicatie

Lovitura pentru soferii care folosesc Waze! Oamenii legii au facut un anunt-bomba pe pagina lor de Facebook, care anunta ce trebuie sa faca toti conducatorii auto pentru a nu fi.

INTERVIU Radu Paraschivescu: Cei care vorbesc corect vor forma un soi de trib, de secta, care se va refugia undeva n paduri

Radu Paraschivescu: O alta expresie, pe care 99% din vorbitorii nostri o folosesc aiurea, este povestea cu afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul. Ei vor sa spuna ca una vorbesti, alta fumezi. Dar afara e vopsit gardul, inauntru e leopardul vine din cu totul alta zona, vine din zona circurilor din interbelic. Ca si acum, si atunci, venea circul ambulant, se ridica un cort si inauntru se petreceau numerele de dresura, comicariile samd. in jur era un gard, iar pe gard era un afis pe care era desenat un leopard care sarea printr-un cerc de foc. Si cel care dadea bilete spunea: afara e vopsit gardul, inauntru e leopardul, adica aici ce vedeti e doar un desen. The real thing este inauntruCumpara cartile lui Radu Paraschivescu cu autograful autorului de pe Giftbooks.

Se SCHIMBA oficial varsta de pensionare in ROMANIA: Ce se intampla cu cei care se apropie de VARSTA de 67 de ani

Fostul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, si senatorul PSD, Ion Rotaru, au depus la Senat un proiect care acorda medicilor posibilitatea de a se pensiona la cerere, la varsta de 67 de ani. Initiatorii sustin.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )