Libnet.ro
UNICEF

15:15

CEDO respinge plangerea lui Adrian Nastase privind condamnarea de o instanta din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CEDO respinge plangerea lui Adrian Nastase privind condamnarea de o instanta din Romania

CEDO a decis ca verdictul de condamnare in cazul lui Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii nu contravine Conventiei Europene a Drepturilor Omului, respingand plangerile facute de fostul premier referitor la decizia instantei din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Plangerea lui Adrian Nastase la CEDO a fost respinsa

Plangerea lui Adrian Nastase la CEDO a fost respinsa de judecatori. Acestia au considerat ca cererea fostului permier nu este admisibila si ca nu a fost incalcata Conventia Drepturilor Omului prin.

Adrian Nastase a pierdut procesul cu statul intentat la CEDO dupa condamnarea in dosarul Trofeul Calitatii

Fostul premier Adrian Nastase a dat in judecata statul roman dupa ultima sa condamnare in dosarul Zambaccian la 4 ani de inchisoare, dar a pierdut procesul. in plangere, Nastase acuza ca i-a fost incalcat dreptul la un proces echitabil in dosarul Trofeul Calitatii.

CEDO a respins o actiune a avocatilor lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a pierdut procesul cu statul la CEDO. Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a respins o actiune initiata de avocatii lui Adrian Nastase imediat dupa tentativa de suicid a.

Adrian Nastase a pierdut procesul contra statului roman la CEDO

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la inchisoare in doua randuri, a pierdut procesul deschis contra statului roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Stire in curs de actualizare .

Radu Banciu: Adrian Nastase merita 250 de ani de puscarie. Asta este moralitatea oamenilor politici! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat joi seara cazul fostului premier Adrian Nastase a pierdut procesul cu statul la CEDO. Este vorba despre o actiune initiata de avocatii lui Adrian Nastase imediat dupa tentativa.

Prima recenzie a cartilor lui Adrian Nastase: Radea Caragiale vazand vitrina cu ceasloavele tale. Ai facut puscarie si n-ai invatat nimic. Esti mai lacom si mai arogant ca inainte

In stilu-i inconfundabil, Razvan Ioan Boanchis face prima recenzie a cartilor publicate de fostul premier Adrian Nastase, intr-un editorial publicat in enational. ro. Ieri, am intrat in libraria de pe.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )