Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Banciu: Adrian Nastase merita 250 de ani de puscarie. Asta este moralitatea oamenilor politici! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Adrian Nastase merita 250 de ani de puscarie. Asta este moralitatea oamenilor politici! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat joi seara cazul fostului premier Adrian Nastase a pierdut procesul cu statul la CEDO. Este vorba despre o actiune initiata de avocatii lui Adrian Nastase imediat dupa tentativa. continuă pe B1

Prima recenzie a cartilor lui Adrian Nastase: Radea Caragiale vazand vitrina cu ceasloavele tale. Ai facut puscarie si n-ai invatat nimic. Esti mai lacom si mai arogant ca inainte

In stilu-i inconfundabil, Razvan Ioan Boanchis face prima recenzie a cartilor publicate de fostul premier Adrian Nastase, intr-un editorial publicat in enational. ro. Ieri, am intrat in libraria de pe.

Radu Banciu: Ion Iliescu a ramas un om care nu isi are locul in istoria Romaniei, decat la un capitol anexa (VIDEO)

Jurnalsitul Radu Banciu a comentat miercuri seara un incident produs la Institutul Cultural Roman, unde, la o ceremonie organizata cu ocazia implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989, Ion Iliescu a fost.

Adrian Nastase a pierdut procesul cu statul intentat la CEDO dupa condamnarea in dosarul Trofeul Calitatii

Fostul premier Adrian Nastase a dat in judecata statul roman dupa ultima sa condamnare in dosarul Zambaccian la 4 ani de inchisoare, dar a pierdut procesul. in plangere, Nastase acuza ca i-a fost incalcat dreptul la un proces echitabil in dosarul Trofeul Calitatii.

Radu Banciu: Votul prin corespondenta mai asteapta mult si bine. Au votat mai putin de zece indivizi pentru votul electronic. Ce rusine! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat marti seara, problema votului din diaspora si faptul ca deputatii au respins un proiect de lege privind introducerea votului prin corespondenta. Jurnalistul a comparat ceea ce.

Radu Banciu: Antena 3 a intors teava exact catre scafarlia lui Daniel Constantin. Tirbusonului asta i se imputa ca au pierdut alegerile (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, luni seara situatia lui liderului PC, Daniel Constantin care, potrivit unor surse, ar putea fi eliminat de la conducerea partidului. Daniel Constantin, inca un pampalul, e un fel de.

CEDO a respins o actiune a avocatilor lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase a pierdut procesul cu statul la CEDO. Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a respins o actiune initiata de avocatii lui Adrian Nastase imediat dupa tentativa de suicid a.

Plangerea lui Adrian Nastase la CEDO a fost respinsa

Plangerea lui Adrian Nastase la CEDO a fost respinsa de judecatori. Acestia au considerat ca cererea fostului permier nu este admisibila si ca nu a fost incalcata Conventia Drepturilor Omului prin.

CEDO respinge plangerea lui Adrian Nastase privind condamnarea de o instanta din Romania

CEDO a decis ca verdictul de condamnare in cazul lui Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii nu contravine Conventiei Europene a Drepturilor Omului, respingand plangerile facute de fostul premier referitor la decizia instantei din Romania.

Adrian Nastase a pierdut procesul contra statului roman la CEDO

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la inchisoare in doua randuri, a pierdut procesul deschis contra statului roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Stire in curs de actualizare .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )