Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia, cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Cehia, Romania, Portugalia si Polonia, cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cei mai multi migranti nascuti in afara Uniunii Europene erau inregistrati in Cehia, Romania, Portugalia si Polonia, arata cele mai recente statistici furnizate de Eurostat. continuă pe Adevărul

Romania, printre statele cu cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia inregistrau anul trecut cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, citate de Agerpres.

ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinuri, desi Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania, desi tara noastrase confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, bilantul ajungand la.

Date oficiale INSP: Vaccinul ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romnia, chiar daca epidemia de rujeola a facut 59 de morti, majoritatea bebelusi nevaccinati

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania si inregistreaza o valoare mai mare de refuz in mediul urban decat in cel rural, cu toate ca bilantul epidemiei de rujeola declarate in tara noastra in septembrie 2016 a ajuns la 59 de morti cei mai multi dintre ei bebelusi nevaccinati) si 14. 758 de cazuri, arata datele Institutului National de Sanatate Publica.

Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Peste 8,6 milioane de masini noi s-au inmatriculat in Europa in primele sase luni ale anului. Germania ramane cea mai mare piata cu peste 1,8 milioane de masini inmatriculate pana la finalul lunii iunie, iar Romania ocupa prima pozitie in topul.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Ce fenomene violente se anunta si care va fi cea mai afectata zona

Ploi torentiale, grdinina si instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile, care avertizeaza ca un nou ciclon urmeaza sa loveasca Romania. Dobrogea va fi cea mai afectata regiune unde sunt asteptate ploi puternice in intervale scurte.

E considerata cea mai periculoasa BURUIANA! in Romania o gasesti la TOT PASUL

O buruiana care in tarile europene civilizate este indepartata creste fara probleme in Romania. Specialistii au declarat troscotul japonez sau iulisca cea mai periculoasa planta invaziva, pentru ca.

Cum s-a vazut in Romania cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol a avut loc in noaptea de vineri spre sambata. Fenomenul astronomic rar a duratin total 103 minute, iar maximul, cand Luna s-a aflat cel mai aproape de centrul.

A inceput cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, care va dura o ora si 43 de minute, a inceput, vineri seara. in Romania, maximul va fi la ora 23. Potrivit.

VIDEO Cea mai lunga eclipsa totala de luna din acest secol, vizibila n aceasta noapte din Romnia. Momentele evenimentului astronomic

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna a secolului 21 va fi vizibila in aceasta noapte si din Romania, daca va fi senin, informeaza Observatorul Astronomic, care va fi deschis publicului in intervalul orar 21.

VIDEO Cea mai lunga eclipsa totala de luna din acest secol, vizibila n Romnia. Momentele evenimentului astronomic

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna a secolului 21 va fi vizibila in aceasta noapte si din Romania, daca va fi senin, informeaza Observatorul Astronomic, care va fi deschis publicului in intervalul orar 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )