Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cei care au aceasta grupa de sange prezinta un grad ridicat de a se infecta cu COVID-19. Cercetatorii chinezi si nemti au explicat motivele

Antena3 Antena3,
Cei care au aceasta grupa de sange prezinta un grad ridicat de a se infecta cu COVID-19. Cercetatorii chinezi si nemti au explicat motivele

Inca de la inceputul pandemiei, numerosi cercetatori au intreprins studii complexe pentru a afla cat mai multe detalii despre noul coronavirus si a putea dezvolta un vaccin. Multe dintre acestea s-au indreptat spre analizarea grupelor de sange si vulnerabilitatea unora sau altora in fata COVID-19. continuă pe Antena3

Elvetia a inclus Romania pe lista tarilor cu grad ridicat de infectare cu covid

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a informat ca, in cursul zilei de miercuri, autoritatile federale elvetiene au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul acestei tari, care vor intra in vigoare la data de 8 august, ora 00,00, si care se aplica si pentru intrarea pe teritoriul Principatului Liechtenstein, fiind introdusa carantina pentru 10 zile pentru cei care vin din Romania, cu anumite exceptii, scrie Agerpres.

Daniel Buzdugan, apel disperat catre prieteni: Toti cei care v-ati vazut cu mine bateti o cruce mare! Ce se intampla in aceste momente

Emotii mari pentru unul dintre cei mai indragiti oameni de radio. Daniel Buzdugan a transmis ieri un mesaj ingrijorator pe contul sau de Facebook, iar cei dragi au reactionat imediat in incurajarea acestuia. Un impatimit al vacantelor in Grecia, simpaticul prezentator de la Morning Zu nu a facut exceptie nici anul acesta la ele, motiv .

Atentie, romani. ANAF ii vizeaza pe toti cei care au cont si card bancar

Fiscul a inceput sa adune din ce in ce mai multe informatii bancare despre romani! Recent, ANAF-ul a fost imputernicit sa intocmeasca un registru al tuturor conturilor bancare si de plati ale firmelor si persoanelor fizice din Romania. ANAF strange din ce in ce mai multe informatii despre romani Codul de procedura fiscala deja prevedea .

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Atentie, romani! Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie de aceste schimbari legislative si nu numai

Legislatia romaneasca, dupa cum am putut-o simiti cei mai multi pe pielea noastra, este stufoasa si plina de birocratie. Astfel ca, in ultima perioada, anumite aspecte legislative s-au modificat pentru a simplifica anumite proceduri cand vine vorba de asociatiile de locatari. Modificari intrate in vigoare ce privesc locuitorii de la bloc Daca pana acum un .

Ce reguli trebuie sa respecte cei care vand pe OLX, Lajumate.ro, Publi24, Okazii. Ce prevede regulamentul

Legislatia in vigoare a fost modificata, astfel incat persoanele fizice care vand produse pe platformele de comert online trebuie sa respecte regulile impuse de lege, ca orice alt comerciant. Reguli noi pentru cei care vand produse online Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a modificat legislatia, iar acestea sunt regulile pe care le-au anuntat autoritatile. OLX urmareste .

Grecia impune o noua taxa pentru turisti: Ce suma vor trebuie sa achite cei care vor avea nevoie de ingrijiri medicale in concediu

Turistii care isi vor petrece vacantele in Grecia vor trebui sa achite, in curand, o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile medicale care le sunt oferite in perioada in care se afla pe teritoriul elen,.

Atentie, romani. Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie de aceste schimbari din 2020

Statul la bloc aduce responsabilitati de care e bine sa stii, ca altfel te costa bani. Spre exemplu, in 2020, avem cateva modificari intrate recent in vigoare. Totodata, o decizie a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )