Libnet.ro
UNICEF

08:01

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune . continuă pe Playtech

Ce reguli trebuie sa respecte cei care vand pe OLX, Lajumate.ro, Publi24, Okazii. Ce prevede regulamentul

Legislatia in vigoare a fost modificata, astfel incat persoanele fizice care vand produse pe platformele de comert online trebuie sa respecte regulile impuse de lege, ca orice alt comerciant. Reguli noi pentru cei care vand produse online Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a modificat legislatia, iar acestea sunt regulile pe care le-au anuntat autoritatile. OLX urmareste .

Noi modificari la legea pensiilor pentru cei care nu au suficienta vechime si pentru mamele cu mai multi copii

Noi modificari la legea pensiilor pentru cei care nu au suficienta vechime au fost anuntate marti seara de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, aceasta sugerand ca anii lipsa din stagiul minimal de cotizare vor putea fi acoperiti.

Ludovic Orban, acuzatii dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvaluit cand vor ajunge mastile la persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte populatia, dupa ce primarul general al Capitalei a declarat ca o persoana din anturajul premierului e apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru persoanele defavorizate.

Ludovic Orban face acuzatii dure: Sunt absurde toate fake-urile acestea!

Premierul Ludovic Orban a acuzat duminica seara o campanie de dezinformare, in contextul crizei COVID-19. Sunt absurde toate fake-urile acestea care sunt lansate pe online mai ales. Ma bucur ca media clasica, media traditionala, totusi, nu s-a angrenat in acest soi de propaganda mincinoasa, a spus Orban.

Ludovic Orban, despre cei care neaga existenta virusului: Este un obiectiv politic; se urmareste ruperea increderii intre autoritati si cetatenii romani

Premierul Ludovic Orban afirma ca negationisti exista nu doar in Romania, ci pare o campanie gandita intr-un laborator si lansata de pe diferiti suporti nationali in tarile europene. Premierul sustine ca scopul acestor campanii este sa determine populatia sa nu respecte regulile, iar guvernele sa impuna noi restrictii.

Ludovic Orban cere pedespirea vinovatilor de la protestele din 10 august 2018: Cetatenii au dreptul de a sti din ordinul cui au fost gazati si batuti

Veste buna pentru toti romanii, dar in special pentru cei abuzati in ziua de 10 august 2018. Ludovic Orban a salutat decizia DIICOT de a redeschide Dosar 10 august, dupa ce fusese clasat pe 15 iulie. Romanii inca nu au aflat adevarul Premierul incurajeaza reluarea cercetarii impotriva fostilor sefi ai Jandarmeriei, asemanand dosarul de la .

Ludovic Orban: PNL continua colaborarea cu PMP. Sunt partenerii nostri si vom colabora pentru a forma majoritati si a asigura o buna guvernare locala (VIDEO)

Ludovic Orban a subliniat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca intre PNL si PMP continua colaborarea, iar liberalii ii considera parteneripe cei din formatiunea condusa de Eugen.

LUDOVIC ORBAN: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca inca se fac analize cu privire la modalitatea in care se vor desfasura cursurile in noul an scolar, subliniind ca Guvernul pregateste deschiderea scolilor pentru orice scenariu.

Ludovic Orban, un nou atac la Firea: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a reactionat, luni, la afirmatiile Gabrielei Firea care a sustinut ca o persoana din anturajul sau ar fi apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru peroanele defavorizate. O minciuna gogonata, a declarat premierul, adaugand ca se poate verifica portofoliul firmei pentru a vedea unde a castigat contracte.

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )