Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cei care l-au cunoscut sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Cei care l-au cunoscut sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand greoi, potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al. continuă pe B1

SOC in lumea televiziunii: , in lacrimi: Din pacate este vorba de...

In cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi de joi seara, a izbucnit in lacrimi, cauza fiind povestea de viata foarte dureroasa a unei invitate a emisiunii. Fiul meu a pierit cand.

COSMAR pentru fanii EXATLON! Cel mai cunoscut RAZBOINIC a cedat! Din pacate, a recurs la un gest EXTREM

Cunoscutul concurent de la Exatlon Catalin Cazacu poarta si acum urmele fostei sale iubiri dupa ce a recurs la un gest extrem. inainte sa plece in Republica Dominicana, Cazacu, care se afla intr-o relatie.

Lovitura pentru fanii EXALTON! Incredibil ce se va intampla cu al doilea sezon! Din pacate vestile au fost CONFIRMATE...

Dupa sucesul primului sezon al competitiei Exalton Romania, romanii se inghesuie acum sa plece in Dominicana pentru cel de-al doiloea sezon al emisiunii. Din pacate cei care doresc sa.

Cei care produc energie electrica regenerabila o vor putea vinde n retea

Cei care detin aparate ce produc energie, atat persoane fizice cat si firme, vor putea vinde retelei electricitatea suplimentara generata, aceasta urmand sa fie compensata in factura. Legea a fost promulgata marti de presedintele Romaniei Klaus Iohannis. Ce conditii trebuie sa indeplineasca producatorii.

Tragedie mai mare nu exista! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de ...

Dupa ce a auzit de o drama pe care niciun parinte nu ar vrea sa o experimenteze, a izbucnit in lacrimi in propria emisiune. O femeie a povestit ca si-a pierdut copilul in varsta de doar.

Tragedie mai mare nu exista! Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de ...

Dupa ce a auzit de o drama pe care niciun parinte nu ar vrea sa o experimenteze, a izbucnit in lacrimi in propria emisiune. O femeie a povestit ca si-a pierdut copilul in varsta de doar.

Au aparut imaginile taiate la montaj in emisiunea Insula Iubirii: Din pacate sunt GREU DE PRIVIT... Concurentii au facut o adevarata...

Insula Iubirii, emisiune care ruleaza in Marea Britanie, este cunoscuta pentru scenele indecente si harjonelile dintre concurenti si ispite. insa, acum, in plina ascensiune, sefii show-ului vor sa t.

TRAGEDIE in lumea mondena! BIANCA DRAGUSANU a fost BATUTA cu bestialitate! Din pacate TRUPUL vedetei A CEDAT! Fanii sunt in STARE DE SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut parte de o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de.

Oana Lis a facut TRISTUL ANUNT la doua luni dupa ce sotul ei a facut ACCIDENTUL VASCULAR! Din pacate, Viorel Lis a...

Viorel Lis are inca o stare de sanatate precara dupa accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit. Cu toate acestea, fostul primar al Capitalei si sotia lui au plecat intr-o scurta vacanta la.

Alerta MONDENA! Din pacate este vorba despre cantaretul SMILEY! Fanii si-au facut CRUCE cand au vazut IMAGINILE: Nu te mai faci bine... (FOTO)

Indragitul cantaret Smiley si-a socat fanii cu o noua postare pe retelele de socializare. Artistul a distribuit recent o fotografie care il infatiseaza la inaltime, suspendat de un candelabru. Daca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )