Libnet.ro
UNICEF

14:15

Oana Lis a facut TRISTUL ANUNT la doua luni dupa ce sotul ei a facut ACCIDENTUL VASCULAR! Din pacate, Viorel Lis a...

B1 B1,
Oana Lis a facut TRISTUL ANUNT la doua luni dupa ce sotul ei a facut ACCIDENTUL VASCULAR! Din pacate, Viorel Lis a...

Viorel Lis are inca o stare de sanatate precara dupa accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit. Cu toate acestea, fostul primar al Capitalei si sotia lui au plecat intr-o scurta vacanta la. continuă pe B1

Viorel Lis, incident neplacut la doua luni de la accidentul cerebral: Unde s-a intamplat totul(VIDEO)

Viorel Lis are inca o stare de sanatate precara dupa accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit. Cu toate acestea, fostul primar al Capitalei si sotia lui au plecat intr-o scurta vacanta la.

Ramas bun, Viorel... Da, e adevarat! Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca, in trecut, a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam.

Oana LIS, devastata de DURERE! A facut ANUNTUL CUTREMURATOR despre Viorel: Merg la BISERICA, dau cu TAMAIE, ma ROG pentru el

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Starea de sanatate a fostului primar al Capitalei e tot mai precara, iar sotia sa, Oana Lis, pare sa nu mai faca fata.

Ministrul Sanatatii: in maximum doua luni vom avea o noua lege privind transplantul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca in maximum doua luni se va veni cu o noua propunere de lege a transplantului, iar in perioada imediat urmatoare se va semna un ordin de infiintare a unui.

Cutremur in Romania, luni dupa-amiaza. Este al doilea in ultimele 24 de ore

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter a avut loc luni dupa-amiaza, in Romania. Seismul s-a produs in judetul Buzau, la o adancime de 131 de kilometri. Acesta este cel de-al.

O hoata a fost identificata dupa doua luni de la comiterea faptei. Pagubita si-a recuperat bunul sustras

O femeie de 31 de ani este cercetata pentru furt calificat, dupa ce a profitat de neatentia unei tinere, care isi lasase telefonul mobil intr-o statie peco, si a sustras bunul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )