Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai apreciati politicieni de pe Facebook: Iohannis conduce, urmat de Ponta si Firea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai apreciati politicieni de pe Facebook: Iohannis conduce, urmat de Ponta si Firea

Klaus Iohannis are 1. 199 de fani ai paginii sale de Facebook, numar care il plaseaza pe prima pozitie in topul paginilor politicienilor, dublu fata de numarul urmatorului clasat, Victor Ponta, care are 812. 628 de fani, potrivit unei statistici. continuă pe Wall-Street Ro

Cei mai harnici si cei mai lenesi parlamentari

Inainte de inceperea ultimei sesiuni parlamentare, Raportul privind indicele activitatii parlamentare arata ca deputatii Valeriu Zgonea si Tudor Ciuhodaru au fost cei mai activi parlamentari, in timp ce la polul opus se afla deputatul Sebastian Ghita.

Povestea lui Paul D. Constantinescu, unul dintre cei mai mari compozitori romani, nominalizat la Palme dOr

Considerat de muzicologi unul dintre cei mai reprezentativi compozitori dupa George Enescu, ploiesteanul Paul D. Constantinescu a fost un vizionar al timpului sau care a semnat, cel putin pentru muzica romaneasca, numeroase premiere.

Jocul social al momentului: Cont de Facebook dedicat capturilor fotografice cu cei mai sexy baieti din Milano (FOTO)

Timp de un an si jumatate, urmand exemplul numeroase bloguri si conturi sociale din strainatate, cum ar fi Londra sau Paris, si in Milano s-a nascut un cont de Instagram si Facebook dedicat.

Tinder a anuntat care au fost cei mai populari atleti de la Rio

La Jocurile Olimpice de la Rio, Tinder a fost una dintre cele mai utilizate aplicatii. Odata cu debutul Jocurilor Olimpice de la Rio, Tinder a anuntat o crestere impresionanta a traficului in jurul Satului Olimpic. Avand in vedere acest lucru, probabil ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca oficialii companiei au decis sa [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )