Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cei mai bine vanduti pictori romani sunt scosi la licitatie in octombrie

Adevărul Adevărul,
Cei mai bine vanduti pictori romani sunt scosi la licitatie in octombrie

La inceputul lunii octombrie, la Bucuresti se va organiza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, cei mai bine vanduti pictori romani pe parcursul celor cinci ani de activitate a Casei de Licitatie AraArt. continuă pe Adevărul

Harta restantelor la ratele bancare. INFOGRAFIE Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri

Aproape 10% din romani declara in sondajele oficiale ca nu-si pot plati la timp datoriile catre banci. Bucurestenii si moldovenii sunt cei mai buni platitori, iar in Banat sunt cei mai multi restantieri.

Apple forteaza femeile sa zambeasca iar Internetul reactioneaza cum stie mai bine

Singura prezenta feminina de pe scena unde s-au lansat ultimele produse Apple a fost un model digital din Photoshop, si se pare ca cei de la Apple au avut o problema cu fata ei neutra. Evident, multe persoane s-au infuriat si au dat iama pe Internet sa comenteze gestul facut de Eric Snowden. in cadrul [] Apple forteaza femeile sa zambeasca iar Internetul reactioneaza cum stie mai bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Angela Merkel cere Greciei sa protejeze mai bine frontierele Uniunii Europene

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut sambata Greciei sa protejeze mai bine frontierele externe ale Uniunii Europene, in contextul in care Germania se confrunta cu un numar tot mai mare de imigranti in.

Basescu: in PMP, cred ca mi-ar sta mai bine presedinte onorific

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, intrebat daca ar candida la viitorul congres al PMP pentru sefia acestui partid, ca el crede ca i-ar sta mai bine intr-o calitate de presedinte onorific, transmit surse din presa.

Serviciul de meteorologie din Marea Britanie: Urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob

Serviciul de meteorologie britanic estimeaza ca urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob, potrivit BBC. com Raportul intocmit de Met Office Serviciul national de.

Serviciul de meteorologie britanic estimeaza ca urmatorii doi ani vor fi cei mai caldurosi de cand se masoara temperaturile pe glob

Urmatorii doi ani vor fi cei mai fierbinti de pe Terra, de la inceputul masuratorilor meteorologice, au anuntat, luni, reprezentantii Serviciului national de meteorologie din Marea Britanie Met Office), potrivit bbc. com, citat de Mediafax.

Anunt al meteorologilor: Urmatorii doi ani, cei mai fierbinti de pe Terra

Urmatorii doi ani vor fi cei mai fierbinti de pe Terra, de la inceputul masuratorilor meteorologice, au anuntat, luni, reprezentantii Serviciului national de meteorologie din Marea Britanie Met Office).

Cum se pregatesc de BAC cei mai buni elevi. Sfaturi practice pentru liceeni

Dorm cu cartea sub perna, citesc doua-trei carti pe saptamana, iar in weekend rezolva testele de Bacalaureat din anii trecuti. Asa se pregatesc de BAC cei mai buni elevi care invata in liceele de top din Chisinau. Ei ne-au destainuit cate ore acorda studiului in fiecare zi, cum poti memora cu usurinta formulele matematice si cand se invata pe de rost poeziile.

Gugoasa, regele interbelic al mezelurilor. Povestea unuia dintre cei mai misteriosi industriasi romani din secolul al XX-lea

Una dintre cele mai importante si putin cunoscute afaceri din Romania interbelica a fost dezvoltata la Botosani de un investitor pe nume Stefan Gheorghiu. Fabrica sa producea anual in jur de 55. 000 de kilograme de mezeluri dupa retete unicat, transmise din generatie in generatie de catre comunitatea armeneasca.

Gugoasa, regele mezelului interbelic. Povestea unuia dintre cei mai misteriosi industriasi romani din secolul al XX-lea

Una dintre cele mai importante si putin cunoscute afaceri din Romania interbelica a fost dezvoltata la Botosani de un investitor pe nume Stefan Gheorghiu. Fabrica sa producea anual in jur de 55. 000 de kilograme de mezeluri dupa retete unicat, transmise din generatie in generatie de catre comunitatea armeneasca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )