Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: in PMP, cred ca mi-ar sta mai bine presedinte onorific

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: in PMP, cred ca mi-ar sta mai bine presedinte onorific

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, intrebat daca ar candida la viitorul congres al PMP pentru sefia acestui partid, ca el crede ca i-ar sta mai bine intr-o calitate de presedinte onorific, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu,intrebat daca ar candida la sefia PMP: Cred ca mi-ar sta mai bine asa,un presedinte onorific

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, intrebat daca ar candida la viitorul congres al PMP pentru sefia acestui partid, ca el crede ca i-ar sta mai bine intr-o calitate de presedinte onorific.

Basescu, intrebat daca ar candida la sefia PMP: Cred ca mi-ar sta mai bine asa, un presedinte onorific

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, intrebat daca ar candida la viitorul congres al PMP pentru sefia acestui partid, ca el crede ca i-ar sta mai bine intr-o calitate de presedinte onorific.

Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

Cea mai bine platita actrita in ultimul an a fost desemnata Sofia Vergara. Vedeta de origine latina a castigat nu mai putin de 28 de milioane de dolari, atat din roluri, cat si din afaceri si contracte de imagine.

Angela Merkel cere Greciei sa protejeze mai bine frontierele Uniunii Europene

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut sambata Greciei sa protejeze mai bine frontierele externe ale Uniunii Europene, in contextul in care Germania se confrunta cu un numar tot mai mare de imigranti in.

Cautari de amploare in cazul afaceristului kuweitian, disparut la Cheia de mai bine de o luna (VIDEO)

Cautarile in cazul omului de afaceri kuweitian disparut la Cheia de mai bine de o luna au fost reluate in aceste zile, intr-o actiune de amploare. Potrivit B1 TV, au fost mobilizati 30 de politisti,.

Frumoase si bogate. Topul celor mai bine platite actrite din lume

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes, informeaza.

FOTO: Cum arata topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes.

Sylvia, schimbare radicala de look! Ii sta mai bine bruneta sau blonda?

Sylvia si-a surprins fanii cu o schimbare spectaculoasa de look! Dupa ani buni in care a fost blonda, indragita artista a devenit bruneta! Nu insa definitiv, ci doar pentru un experiment! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )