Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cei mai buni mountain-bikeri din zona de vest a tarii si nu numai sunt asteptati la Casoaia

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni mountain-bikeri din zona de vest a tarii si nu numai sunt asteptati la Casoaia

Localitatea Casoaia va fi si in aceasta vara scena de desfasurare a unei serii de activitati sportive, de agrement si cultural-artistice, toate mult asteptate de catre public. continuă pe Adevărul

TOP 10: cei mai buni operatori aerieni din lume in 2014

Milioane de turisti au votat pentru acordarea titlului de World Airline Awards in cadrul celei de-a 49-a editie a evenimentului aviatic Farnborough International Airshow , considerat una dintre cele mai importante ceremonii de profil din lume. In.

Cei mai buni rideri din lume se intrec pe trasee montane din judetul Valcea

350 de rideri din toate colturile lumii participa la cea de-a 11-a editie a raliului de hard enduro Red Bull Romaniacs. Acestia se vor intrece timp de doua zile si pe cele mai dificile trasee montane din judetul Valcea.

Cei mai buni autori ai literaturii universale

125 de scriitori propun 544 de titluri ale literaturii mondiale. Care sunt cele mai bune? .

Valeria Novodvorskaia, unul dintre cei mai intransingenti critici ai regimului Putin, a murit

Fosta disidenta, activista civica si unul dintre cei mai intransigenti critici ai regimului Putin, Valeria Novodvorskaia a decedat sambata dupa amiaza intr-un spital clinic din Moscova, informeaza.

Singura ferma piscicola cu sturioni din zona montana

Singura ferma piscicola cu sturioni din zona montana a fost amenajata in judetul Sibiu, la poalele Muntilor Fagaras,aproape 26 de tone de morun, nisetru, pastruga si alte specii adaptandu-se bine climatului. Fiecare peste va avea pedigree si va fi.

EXCLUSIV Caz fara precedent in Romania: fabrica de copii a intrat in insolventa. Declinul celui mai mare spital privat din Vestul tarii

Athena Hospital, cel mai mare spital privat din zona de Vest a tarii si unul dintre cele mai renumite centre de fertilizare in vitro din Romania, a intrat in insolventa. Potrivit specialistilor din domeniu, dosarul este unul cu totul special, fiind pentru prima data cand o clinica de fertilizare in vitro intra in insolventa.

CM Fotbal Clasamentul celor mai buni marcatori: columbianul James Rodriguez este golgheterul Cupei Mondiale

Atacantul columbian James Rodriguez este golgheterul Cupei Mondiale din Brazilia, cu sase reusite, el fiind urmat de germanul Thomas Muller, laureatul de acum patru ani, din Africa de Sud, cu cinci goluri la aceasta editie.

Harta plicurilor in spitalele din estul Europei. Romanii sunt cei mai plini de recunostinta

Platile informale catre medici, denumirea politicos-tehnocrata a plicurilor/spagii din spitale, nu sunt un fenomen specific Romaniei. Asta deoarece mai toate sistemele medicale de stat din regiune, mostenitoare ale vajnicei traditii sovietice, nu sunt capabile sa asigure pacientilor accesul la tratamente in baza asa-zisei asigurari medicale universale. Dar spre deosebire de vecinii lor din regiune, romanii dau plicul la medic mai delicat, mai altfel. Si apoi sufera vartos si pe masura.

Unul din cei mai faimosi critici de vinuri din lume vine la Timisoara

In perioada 14-16 noiembrie 2014 va avea loc la Timisoara prima editie a Salonului de vinuri ROVINHUD, un eveniment de cea mai inalta clasa in domeniul culturii vinului, avand-o ca invitat special pe Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflata pentru prima oara in Romania.

Au intrat in istorie. Cei mai penibili comentatori TVR si colectia lor de perle

Pe parcursul lunii petrecute in Brazilia cu ocazia Campionatului Mondial, comentatorii TVR si-au atras numeroase critici pentru analizele mai putin inspirate sau gafele din timpul meciurilor. Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulica, Dragos Bocanaciu, Florin Mihoc si Catalin Carnu au asigurat comentariile de la fata locului, in timp ceNarcis Selaru si Sorin Hobana au analizat partidele de la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )