Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cei mai ciudati pantofi prezentati la Saptamanile Modei 2020

ADPM ADPM,
Cei mai ciudati pantofi prezentati la Saptamanile Modei 2020

Inceputul de an a venit la pachet cu Saptamanile Modei in cele mai importante orase din lume. Pe podiumurile din Paris, Milano sau New York, marile case de moda au prezentat hainele si accesoriile pentru toamna. Iata cei mai ciudati patofi prezentati la Saptamanile Modei 2020! . continuă pe ADPM

Ce afaceri are, de fapt, Mohammad Murad in Romania si de unde face cei mai multi bani

Libanezul Mohammad Murad a venitin Romania pentru a deveni medic. 35 de ani mai tarziu, a ajuns unul dintre cei mai mari investitori din turismul romanesc. Afacerile lui Mohammad Murad in Romania in 1983, la varsta de 17 ani, a venit in Romania sa studieze medicina. Primii trei ani i-a facut la Iasi, transferandu-se apoi .

Ianis Hagi, printre cei mai buni la Braga: Ce nota a primit si cum a fost descrisa prestatia sa

Ianis Hagi a fost primul jucator schimbat de Steven Gerrard, in minutul 71, insa, cat a stat pe teren, a facut un meci bun.

Cei mai sangerosi criminali ramasi neprinsi. Ucigasul care a luat viata a peste 20 de femei intr-un singur an

Aproximativ 150 de persoane cad victime in fiecare an ucigasilor in serie din Statele Unite, arata statisticile FBI.

Cat de periculos este coronavirusul si ce categorii de bolnavi sunt cei mai afectati: statistici relevante

Coronavirusul face victime zilnic in 39 de tari, momentan. Exista peste 80. 000 de cazuri de imbolnaviri confirmate la nivel mondial si 2. 707 decese. Peste 80% din morti aveau peste 60 de ani, iar 75% sufereau de probleme de sanatate precum boli cardiovasculare si diabet.

Creasta Masivului Oslea a fost cucerita de cei mai buni schiori si snowboarderi la cea de-a noua editie Red Bull Oslea Hike Ride

Sub maretia Varfului Oslea 1. 940m) din Muntii Retezat, peste 300 de practicanti de schi si snowboard au infruntat labirintul padurilor de brazi si necunoscutul golului alpin pentru a castiga cea de-a noua editie Red Bull Oslea Hike Ride.

Noul sezon Racing League Romania powered by BMW asteapta cei mai buni piloti virtuali la start

Racing League Romania vine cu un model istoric de legenda la start: BMW M3 E30 DTM. Construind pe traditia de 10 ani, sunt asteptati piloti cu experienta in campionatele de anduranta, viteza in coasta, karting sau raliuri.

Cum poate fi distrus coronavirusul. Explicatia unuia dintre cei mai mari specialisti romani

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru ales in Comitetul Executiv al OMS, are o veste buna.

Faze tari: Liliecii explozivi, arma secreta cu care SUA planuiau sa atace Japonia; Care au fost cei mai scumpi cai din istorie

Ca un inger urias pe cer. Ce este un spectru Brocken?Lectii de agatat vandute chiar si cu 4. 000 de euro. Un blogger invata barbatii cum sa cucereasca o femeie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )