Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cei mai cumpliti dictatori ai lumii si fixatiile lor bizare. Cui a comandat Stalin sa incruciseze oamenii cu maimutele

Adevărul Adevărul,
Cei mai cumpliti dictatori ai lumii si fixatiile lor bizare. Cui a comandat Stalin sa incruciseze oamenii cu maimutele

Istoria a consemnat nenumarati tirani care au ingenuncheat de-a lungul vremii popoare si imperii. De la dictatori cu sange albastru si pana la oameni simpli, din popor, care au ajuns prin forta imprejurarilor la putere, cu totii au lasat in urma lor amintiri negre. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti actori, investigat de politisti in urma unei acuzatii de viol

Unul dintre cei mai cunoscuti actori este vizat de o ancheta a politiei, in urma unei acuzatii de viol pe care acesta o considera complet fabricata. Politia din Santa Monica a transmis ca.

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May a demisionat

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May, vicepremierul britanic Damian Green, a demisionat, miercuri seara, din Guvern. Acesta a fost acuzat de hartuire sexuala in urma scandalului.

Mitul elevilor olimpici, desfintat de cifre: Romania are, proportional, cei mai putini elevi cu performante din UE

Romania este pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste proportia elevilor cu cele mai bune performante- cei capabili sa rezolve cerinte complexe 2% la romana, 3,3% la matematica si 0,7% la stiinte), arata o analiza realizata de Federatia ,,Coalitia pentru Educatie, in baza datelor transmise de Comisia Europeana. Cu toate acestea, romanii continua sa se laude cu ,,olimpicii nostri, fiind o idee cu incarcatura ideologica comunista, spun expertii.

Mitul elevilor olimpici, desfiintat de cifre: Romania are, proportional, cei mai putini elevi cu performante din UE

Romania e pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste proportia elevilor cu cele mai bune performante - cei capabili sa rezolve cerinte complexe 2% la romana, 3,3% la matematica si 0,7% la stiinte), arata o analiza realizata de Federatia ,,Coalitia pentru Educatie, in baza datelor transmise de Comisia Europeana. Cu toate acestea, romanii continua sa se laude cu ,,olimpicii nostri, fiind o idee cu incarcatura ideologica comunista, spun expertii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )