Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May a demisionat

B1 B1,
Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May a demisionat

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May, vicepremierul britanic Damian Green, a demisionat, miercuri seara, din Guvern. Acesta a fost acuzat de hartuire sexuala in urma scandalului. continuă pe B1

De ce isi cumpara haine de la second-hand unul dintre cei mai bogati oameni din lume

Ingvar Kamprad este fondatorul retailerului suedez de mobila IKEA si unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, avand o avere estimata la 65 de miliarde de dolari. Potrivit saptamanalului suedez.

Transfer de senzatie reusit de Steaua. A luat unul dintre cei mai vanati jucatori din Liga I

Olimpiu Morutan este jucatorul FCSB. Mijlocasul a semnat in aceasta dupa-amiaza pe cinci ani cu vicecampioana. Informatia a fost confirmata de patronul ros-albastrilor, Gigi Becali. Jucatorul i-a.

Vicepremierul britanic Damian Green a demisionat

Vicepremierul britanic Damian Green, unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May, si-a anuntat miercuri seara plecarea din Guvern, dupa ce a recunoscut ca a mintit in legatura cu descoperirea unor imagini pornografice pe computerul sau in urma cu zece ani, relateaza AFP.

Inventatorul misterios al monedei virtuale Bitcoin a devenit unul dintre cei mai bogati 50 de oameni ai lumii

In acest weekend, Bitcoin a fost aproape de a atinge pragul de 20. 000 de dolari, atingand maximul de 19. 771 dolari duminica. La acest pret, misteriosul creator al acestei monede, Satoshi Nakamoto, ar avea o avere de 19,4 miliarde de dolari, ceea ce l-ar plasa pe locul 44 in topul Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei.

FCSB isi face echipa Under 23. A transferat azi unul dintre cei mai promitatori fotbalisti romani

Vice-campioana a reusit sa obtina serviciile mijlocasului Olimpiu Morutan, in varsta de 18 ani, legitimat la FC Botosani.

Transfer important pentru CFR Cluj. Liderul Ligii I a adus unul dintre cei mai buni fotbalisti de la echipa nationala

CFR Cluj, liderul la zi al Ligii I, s-a miscat repede dupa terminarea sezonului si a reusit un transfer extrem de important.

Motivul pentru care unul dintre cei mai longevivi consilieri locali a parasit forul municipal

Social-democratul Fanica Birla a demisionat luni la functia de consilier municipal. Acesta a fost consilier local, incepand din anul 2000, a fost viceprimar al municipiului Buzau si, pentru o scurta perioada, primar interimar pe finalul mandatului lui Constantin Boscodeala.

Unul dintre cei mai buni ultramaratonisti din lume ne spune cum sa alergi in desert

Sa alergi in desert presupune si aparitia unor detalii in plus fata de alte curse, detalii la care trebuie sa fii foarte atent, temperaturi ridicate si variatii mari de temperatura, raze solare puternice, suprafete de alergare pline cu nisip si pietris fin.

A fost condamnat la noua ani de inchisoare, dar a doua zi a fost liber. Ce s-a intamplat cu unul dintre inculpatii din dosarul clanurilor

Mircea Balus, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai lumii interlope din Capitala, condamnat in dosarul clanurilor alaturi de alte nume sonore precum fratii Nutu si Sile Camataru, a fost eliberat a doua zi.

Marile cetati ale lui Iancu de Hunedoara. Povestile celor mai fastuoase monumente medievale ctitorite de voievod

Iancu de Hunedoara a fost unul dintre cei mai bogati domnitori din istoria romanilor, iar castelele si cetatiile medievale ale sale au ramas, peste secole, marturii ale prestigiului de care se bucura.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )