Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cei mai eleganti barbati in 2015

ADPM ADPM,
Cei mai eleganti barbati in 2015

Ai spune ca pentru un barbat nu este mare bataie de cap sa se pregateasca pentru un eveniment cu prestanta. Totusi, si vestimentatia masculine are nevoie de creativitate si de o mare atentie la detalii. Iata cine a excelat in acest mod. Cei mai eleganti barbati in 2015. continuă pe ADPM

Theodor Aman si Stefan Luchian, printre cei mai cautati pictori in 2015

Theodor Aman si Stefan Luchian se numara printre cei mai cautati pictori, in 2015, lucrari ale acestora reprezentand recorduri de licitatie pentru casele bucurestene Artmark si AraArt, dupa ce au fost adjudecate cu o suma totala de peste 200. 000 de euro.

Cat au saracit cei mai bogati oameni din lume in 2015

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut 19 miliarde de dolari in 2015, din cauza prabusirii preturilor materiilor prime si a incetinirii economice din China, evolutii care au facut ca indicele Bloomberg al miliardarilor sa inregistreze primul declin anual de la debutul din 2012.

Masina SF pentru unul dintre cei mai buni sportivi din Romania. A facut senzatie cu ea pe strazile Bucurestiului

Unul dintre cei mai buni sportivi ai Romaniei din ultimii ani a reusit sa suceasca gatul oamenilor pe strazile Bucurestiului, la volanul unei masini desprinse parca din filmele SF.

Top 10 cei mai bogati fotbalisti din lume

Viewngr. com a alcatuit Top 10 al celor mai bogati fotbalisti din lume, contabilizand veniturile inregistrate de sportivi de la inceputul carierei.

De unde vine numele de Romana, satul cu cei mai vestiti olari? Prima mentiune, la stabilirea hotarelor Manastirii Calui

Romana, alaturi de Corbeni si Oboga, este un vestit centru de ceramica de pe Valea Oltetului, din arealul folcloric Romanati. Localitatea in care, inainte de primul razboi mondial, existau, spun izvoarele vremii, peste 200 de olari, este pentru prima data mentionata la 1668, intr-un document prin care se stabileau hotarele Manastirii Calui.

De unde vine numele de Romana, satul cu cei mai vestiti olari: prima mentiune, la stabilirea hotarelor Manastirii Calui

Romana, alaturi de Corbeni si Oboga, este un vestit centru de ceramica de pe Valea Oltetului, din arealul folcloric Romanati. Localitatea in care, inainte de primul razboi mondial, existau, spun izvoarele vremii, peste 200 de olari, este pentru prima data mentionata la 1668, intr-un document prin care se stabileau hotarele Manastirii Calui.

Experientele neplacute ale unui tanar care a calatorit in 73 de tari: unde a intalnit cei mai nepoliticosi oameni

Drew Goldberg este un tanar american care si-a transformat pasiunea pentru calatorii intr-un stil de viata. Astfel, barbatul a calatorit, pana in prezent, in 73 de tari.

Cel mai, cea mai, cele mai Anul (meu) 2015 in teatru

Nu sunt deloc o fana a topurilor in arta pur si simplu pentru ca e ca si cum ai compara cafea cu mere, mere cu prajituri si prajituri cu boxe Sony. in Romania si peste tot) exista o varietate uriasa de moduri de a face teatru, fiecare cu propriile standarde de valoare, si fiecare spectator, chiar sau mai ales) criticii isi au propriile gusturi radicale.

Urzeala tronurilor, pe primul loc in topul celor mai piratate seriale in 2015

Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs si difuzat de televiziunea HBO, ocupa prima pozitie in topul celor mai piratate seriale TV, pentru al patrulea an consecutiv, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax.

Topul celor mai piratate filme in 2015 VIDEO

Interstellar: Calatorind prin univers, Furios si iute 7 si Jurassic World se numara printre cele mai piratate zece filme din acest an, descarcarile online ilegale fiind in continua crestere, informeaza revista Variety in editia sa electronica, citata de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )