Libnet.ro
UNICEF

00:07

Theodor Aman si Stefan Luchian, printre cei mai cautati pictori in 2015

Adevărul Adevărul,
Theodor Aman si Stefan Luchian, printre cei mai cautati pictori in 2015

Theodor Aman si Stefan Luchian se numara printre cei mai cautati pictori, in 2015, lucrari ale acestora reprezentand recorduri de licitatie pentru casele bucurestene Artmark si AraArt, dupa ce au fost adjudecate cu o suma totala de peste 200. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Masina SF pentru unul dintre cei mai buni sportivi din Romania. A facut senzatie cu ea pe strazile Bucurestiului

Unul dintre cei mai buni sportivi ai Romaniei din ultimii ani a reusit sa suceasca gatul oamenilor pe strazile Bucurestiului, la volanul unei masini desprinse parca din filmele SF.

Cei mai eleganti barbati in 2015

Ai spune ca pentru un barbat nu este mare bataie de cap sa se pregateasca pentru un eveniment cu prestanta. Totusi, si vestimentatia masculine are nevoie de creativitate si de o mare atentie la detalii. Iata cine a excelat in acest mod. Cei mai eleganti barbati in 2015.

Cat au saracit cei mai bogati oameni din lume in 2015

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut 19 miliarde de dolari in 2015, din cauza prabusirii preturilor materiilor prime si a incetinirii economice din China, evolutii care au facut ca indicele Bloomberg al miliardarilor sa inregistreze primul declin anual de la debutul din 2012.

Cinci modele ale grupului german Volkswagen, printre cele mai populare zece masini europene din Statele Unite

In plin scandal al emisilor trucate in Statele Unite, Volkswagen Jeta este cea mai populara masina europeana de peste ocean, iar din top 10 mai fac parte inca patru modele ale constructorului german.

Top 10 cei mai bogati fotbalisti din lume

Viewngr. com a alcatuit Top 10 al celor mai bogati fotbalisti din lume, contabilizand veniturile inregistrate de sportivi de la inceputul carierei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )