Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai frumosi copii urca pe scena Baby Fashion Weekend, la Mamaia

Adevărul Adevărul,
Cei mai frumosi copii urca pe scena Baby Fashion Weekend, la Mamaia

Scena din Piateta Cazino din Mamaia este dedicata in acest weekend, 9-11 august, copiilor. La Baby Fashion Weekend vor avea loc prezentari de moda cu cele mai noi tendinte si colectii vestimentare destinate copiilor si vor fi alesi cei mai frumosi copii la concursul de Mini Miss si Mini Mister. continuă pe Adevărul

Olanda: Cei mai multi hoti de buzunare la Gay Parade, de origine romana

Cei mai multi hoti de buzunare in timpul Gay Parade, desfasurat weekendul trecut in capitala Olandei sunt de origine romana. 47 de persoane au fost prinse in flagrant in timp ce incercau sa sustraga bani.

Unul dintre cei mai periculosi interlopi le rade in nas autoritatilor. Sandu Geamanu posteaza poze din inchisoare pe Facebook

Sandu Geamanu, unul dintre cei mai periculosi interlopi, condamnat la 25 de ani de puscarie pentru omor deosebit de grav, le rade in nas autoritatilor. Are telefon mobil si cont pe Facebook si isi.

Cei mai mari 10 producatori de echipamente telecom Huawei si-a adancit pierderile la 17,7 mil. euro

Cei mai mari 10 producatori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut afaceri de 525 de milioane de euro, de trei ori mai putin fata de 2011, conform datelor de la Ministerul Comunicatiilor.

Dirijorul laureat cu Grammy Paavo Jarvi urca pe scena Festivalului International George Enescu alaturi de celebra Orchestre de Paris

Un regal care include lucrari ale compozitorilor Berlioz, Britten si Saint-Saens, concertul din 5 septembrie ii aduce la Bucuresti si pe doi dintre cei mai talentati solisti ai lumii: Vilde Frang vioara) si Thierry Escaich orga). De astazi intr-o luna, pe 5 septembrie 2013, Festivalul George Enescu il dezvaluie publicului pe dirijorul de origine lituaniana Paavo Jarvi, laureat al prestigioaselor Premii Grammy. Concertul sustinut de acesta va avea loc peste exact o luna.

Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

La Festivalul The Most Beautiful Truck Chopper a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la HOG RALLY Croatia 2011 Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U. , Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1. 000 de .

George Enescu in interpretarea unuia dintre cei mai cunoscuti dirijori ai momentului, laureat cu Grammy, Paavo Jrvi

Publicul va avea sansa sa asculte o interpretare noua, inedita a uneia dintre cele mai frumoase lucrari compuse de maestrul George Enescu, Simfonia nr. 1 in Mi bemol Major op. 13, in cadrul acestei editii a Festivalului International George Enescu, peste exact o luna. Vezi in articol programul complet al zilei de 6 septembrie.

George Enescu in interpretarea unuia dintre cei mai cunoscuti dirijori ai momentului, laureat ...

Publicul va avea sansa sa asculte o interpretare noua, inedita a uneia dintre cele mai frumoase lucrari compuse de maestrul George Enescu, Simfonia nr. 1 in Mi bemol Major op. 13, in cadrul acestei editii a Festivalului International George Enescu, peste exact o luna. De astazi intr-o luna, pe 6 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar, care continua traditia Festivalului de a propune publicului roman si strain sa redescopere muzica .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )