Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

România Liberă România Liberă,
Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

La Festivalul The Most Beautiful Truck Chopper a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la HOG RALLY Croatia 2011 Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U. , Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1. 000 de . continuă pe România Liberă

10 idei de vacanta de la unii dintre cei mai importanti manageri din Romania

Inca te gandesti unde sa pleci in vacanta? Iti prezentam 10 destinatii care au reusit sa-i impresioneze pe unii dintre cei mai importanti manageri din Romania.

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie.

Actori care au castigat cei mai multi bani dintr-un singur film

Se stie ca actorii/actritele de top de la Hollywood sunt platiti bine si foarte bine pentru jocul lor. Dar care actor/actrita a luat cei mai multi bani acasa de la un singur film?.

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa.

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa.

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi. Gina Rinehart, este din Australia, iar averea ei a crescut exponential, datorita afacerilor din exploatarea resurselor minerale. in varsta.

China: A fost terminat cel de-al doilea cel mai inalt turn din lume

Constructorii din Shanghai au terminat, astazi, lucrul la cel de-al doilea cel mai inalt turn din lume, fixand ultima grinda in structura principala, informeaza AFP.

FOTO: Cum traiesc oamenii in cel mai BLESTEMAT loc din lume, unde MOARTEA face legea.

In comparatie cu Sudan, Congo, Sudanul de Sud, Ciad, Yemen si Afganistan, Somalia este un stat care a pierdut din toate punctele de vedere. Conform clasamentului anual intocmit de catre Foregn Policy si The Global Fund For Peace, Somalia este cel mai esuat stat din lume. Majoritatea locuitorilor sufera din cauza ineficientei guvernamentale, a foametei, a bolilor care decimeaza locuitorii oraselor, a pirateriei, a extremismului militant si a interventiilor straine frecvente, conform .

Cum arata cea mai scumpa casa din SUA

Este cea mai scumpa casa din Statele Unite. Valoreaza 190 de milioane de dolari. O avere, in toata puterea cuvantului. Dar banii nu vor fi aruncati pe fereastra: o splendita vila, de un gust rafinat, deloc ostentativ. Cop.

VIDEO INCREDIBIL: Cum arata PUSCA de cel mai mare calibru din LUME.

Un videoclip postat pe LiveLeak prezinta mitraliera cu cel mai mare calibru din lume, de . Modelul respectiv de mitraliera a fost produs de SSK Industries din Ohio in doar trei exemplare. Brian Jones, veteran al corpului de Marina, a explicat pentru Business Insider ca un glont de mitraliera de calibru . 905 este echivalentul a zece gloante de calibru . 30-06 trase in acelasi timp. Dati click pe videoclipul de mai jos pentru a vedea cum arata mitraliera cu cel mai mare calibru din .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )