Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai mari 100 de angajatori din Romania

Cei mai mari 100 de angajatori din Romania aveau anul trecut un numar mediu de 513. 180 de salariati, fata de 505. 573 de persoane in 2013, potrivit informatiilor oferite Wall-Street. ro de Registrul Comertului. continuă pe Wall-Street Ro

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina Turda

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina de la Turda care a fost in ultimii ani inclusa de publicatiile internationale in topul celor mai frumoase saline din lume. La Turda, sarea se exploateaza inca de pe vremea romanilor, dar salina a avut apogeul intre secolele XVII - XIX. Google va continua sa puna pe Street View si alte atractii turistice, iar printre putinele locuri frumoase pe care Google a vrut sa le puna pe Street View, dar nu i s-a dat voie sa colecteze material foto, se numara complexul Constantin Brancusi din Targu Jiu.

Tiganii din Romania, intr-o serie de imagini fascinante ale unuia dintre cei mai mari fotografi

De peste un secol si jumatate sclavia a fost abolita in Romania, dar etnia roma inca nu este privita cu ochi buni. intr-o vreme in care romanii erau condusi de comunisti, fotograful Josef Koudelka a venit in Romania si a documentat prin imagini memorabile poate cea mai discriminata minoritate din lume. Josef Koudelka este unul [] Tiganii din Romania, intr-o serie de imagini fascinante ale unuia dintre cei mai mari fotografi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Povestea unuia dintre primii antreprenorii care s-a luat la tranta cu gigantii din constructii si a creat unul dintre cei mai mari producatori de acoperisuri metalice

Dragos Irimescu este unul dintre primii antreprenori romani care a decis sa urmeze modelul de succes implementat de nordici, adus pe plan local imediat dupa 1990, fiind omul care a contribuit din plin la creearea brandului de tigle metalice Wetterbest,.

Povestea unuia dintre primii antreprenorii care s-au luat la tranta cu gigantii din constructii si a creat unul dintre cei mai mari producatori de acoperisuri metalice

Dragos Irimescu este unul dintre primii antreprenori romani care au decis sa urmeze modelul de succes implementat de nordici, adus pe plan local imediat dupa 1990, fiind omul care a contribuit din plin la crearea brandului de tigle metalice Wetterbest,.

Unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa se deschide la Rasnov

Dino Parc Rasnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se va intinde pe o suprafata totala de 1,4 hectare si va gazdui 45 de dinozauri in marime naturala, atestati stiintific, se deschide vineri. Casute in arbori, un cinematograf, tiroliene si multe alte surprize completeaza traseul spectaculos care urmeaza evolutia istorica a dinozaurilor, informeaza un comunicat al investitorilor.

Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-si spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO)

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a apelat la unul dintre cei mai tari detectivi particulari din zona Moldovei pentru a-si spiona amanta. Si asta pentru ca agentii de la Politia Locala nu erau capabili sa o.

INFOGRAFIC Demografia din Romania in cateva date si cifre

Romania are una dintre cele mai mari rate ale nuptialitatii din UE circa 4 casatorii la mia de locuitori, potrivit datelor furnizate miercuri de Institutul National de Statistica. Judetul cu cea mai redusa rata a mortalitatii este Iasi, iar in Braila se pronunta cele mai multe divorturi din tara. Localitatea cu cei mai putini locuitori este Batrana Hunedoara), iar localitatea in care 3 barbati se bat pentru doua femei este Ceatalchioi Tulcea). Alte date interesante despre demografia din Romania gasiti in infograficul de mai jos.

TOP 200. Companiile cu cele mai mari profituri din Romania

Companiile din Romania cu cele mai mari profituri primele 200 din top ) au avut anul trecut un profit net in valoare de 24,9 miliarde de lei 5,61 miliarde de euro), mai putin cu 1,1 miliarde de lei 250 de milioane de euro) fata de 2013, conform.

Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie

Agentia Perfect Tour este cea mai mare agentie de turism din Romania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 51 milioane euro in 2014. Insa, in ce priveste profitul, agentia Business Travel Turism conduce cu un profit net de aproximativ 900. 000 euro,.

Reprezentantii PSD, printre cei mai inactivi membri ai Parlamentului European

Partidul Social-Democrat PSD) din Romania figureaza pe lista primelor zece formatiuni politice care au cei mai inactivi reprezentanti in Parlamentul European, potrivit datelor oferite ziarului britanic The Guardian de organizatia VoteWatch Europe.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )