Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cei mai mari sahisti ai momentului vor juca la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Cei mai mari sahisti ai momentului vor juca la Bucuresti

Grand Chess Tour este cea mai importanta competitie pe etape a sahului mondial, iar unul dintre evenimentele cuprins in calendarul acestui an va fi in capitala tarii noastre. continuă pe Online Sport

Cei mai mari sahisti ai momentului vin la Bucuresti

Grand Chess Tour este cea mai importanta competitie pe etape a sahului mondial, iar unul dintre evenimentele cuprins in calendarul acestui an va fi in capitala tarii noastre.

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova.

Liviu Dragnea: PIB-ul si veniturile ar fi fost mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit INTERESUL Romaniei, nu DESTABILIZAREA coalitiei

Produsul Intern Brut PIB) si veniturile bugetare ar fi fost cu cel putin 10% mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit interesul Romaniei, si nu destabilizarea actualei coalitii, a.

RAPORT Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice - cele mai mari amenintari globale

Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice sunt cele mai mari amenintari care trebuie combatute la nivel global, arata un raport publicat in revista medicala britanica The Lancet.

HOROSCOP. Cu ce partener trebuie sa te casatoresti in functie de zodie? Ei sunt cei mai buni soti

Iata care sunt cei mai buni parteneri cu care sa te casatoresti. Varsator Excentricul Varsatorul este partenerul perfect pentru ca el isi urmeaza intotdeauna inima si fac tot ce se poate pentru binele.

Cum poti beneficia de bani de la stat daca vrei sa cultivi usturoi. Fermier: Si cei mai priceputi pot da chix cu aceasta cultura, atentie!

Cultivatorii de ustoroi vor fi subventionati, din acest an, ca si fermierii care cultiva tomate in spatii protejate, printr-un program national. in ce conditii se acorda ajutorul si ce spun fermierii cu experienta.

Eleva batuta cu pumnii si picioarele de doua colege mai mari pe strada, in Botosani. Martorii treceau nepasatori pe langa ele

O eleva din Botosani a fost batuta fara mila de doua tinere. Incidentul s-a petrecut la doar cativa metri departare de liceu. Mai grav e ca nimeni nu a intervenit in cearta fetelor. Mai multi.

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar de 2,88% din PIB! Cele mai mari cheltuieli, cu salariile si pensiile!

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar oficial de 2,88% din PIB, chiar mai redus decat cel anuntat inca de la finalul lunii decembrie de consilierul premierului, Darius Valcov, respectiv 2,92% din PIB. Asta inseamna ca, in luna decembrie, luna.

Vesti proaste pentru romani. Sunt preturi din ce in ce mai mari la carburanti din cauza valutei

Leul scade, preturile carburantilor urca din cazua faptului ca dolarul devine tot mai puternic. Un litru de motorina se apropie de pretul de sase lei. Culmea este ca barilul de petrol s-a ieftinit fata de.

Cei mai buni elevi romani la Geografie sunt argeseni. Judetul Arges a obtinut jumatate din cupe la ultimul concurs national organizat la aceasta disciplina

Pe 26 ianuarie, la Valcea a avut loc Concursul National Interdisciplinar La Scoala cu Ceas, competitie in care s-au intrecut sute de copii din 23 de judete. Trei cupe din cele sase acordate celor mai buni elevi la disciplina Geografie au ajuns in judetul Arges.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )