Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romani. Sunt preturi din ce in ce mai mari la carburanti din cauza valutei

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani. Sunt preturi din ce in ce mai mari la carburanti din cauza valutei

Leul scade, preturile carburantilor urca din cazua faptului ca dolarul devine tot mai puternic. Un litru de motorina se apropie de pretul de sase lei. Culmea este ca barilul de petrol s-a ieftinit fata de. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru vanzatorii de martisoare. Nu vor mai putea vinde in aceste locuri! Decizia Primariei

Anul acesta de 1 si 8 martie nu se vor mai vinde martisoare la Piata Romana, Unirii sau Universitate, a decis Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor. Potrivit Primariei Capitalei, comerciantii de.

Vesti bune pentru romani! Ce valoare vor avea tichetele de masa in 2019

Toti romanii care primesc tichete de masa sunt vizati! Potrivit unui act normativ al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, valoarea tichetelor va ramane aceeasi in 2019. Valoarea tichetelor de.

Vesti proaste pentru bucuresteni. RADET vrea sa majoreze tarifele pentru distributia energiei

RADET vrea sa majoreze tarifele de transport si distributie a energiei termice furnizate prin puncte termice urbane la un tarif de 167,87 lei pe gigacalorie. Majorarea trebuie insa aprobata in sedinta.

Vesti mari pentru romani! Statul iti da 20.000 de lei daca indeplinesti aceste conditii

Statul a gasit o metoda prin care sa-i stimuleze pe oameni sa treaca la energie verde. Noul program al Administratiei Fondului de Mediu le acorda 20. 000 de lei celor interesati sa produca acasa curent, prin.

Un stat european isi deschide portile pentru romani. Salarii de 6.000 de euro

Unul dintre cele mai bogate state europene isi dschide portile pentru romani. Elvetia a anuntat ca elimina restrictiile pentru romanii care vor sa munceasca acolo. Guvernulfederal de laBerna.

VREMEA. Vesti proaste de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul.

Vesti proaste de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor. Vremea.

VREMEA. Prognoza meteo pana duminica. Vesti proaste de la meteorologi

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in.

Mai multe troleibuze din Bucuresti sunt blocate din cauza unui scurt circuit. Vezi care sunt zonele in care nu se circula

Vineri dimineata, de la ora 08:15, pe Soseaua Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate din cauza unui scurtcircuit, anunta Societatea de Transport Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )