Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cei mai multi europeni nu stiu de numarul de urgenta 112

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei mai multi europeni nu stiu de numarul de urgenta 112

Cei mai multi europeni nu and stiu la ce numar sa sune cand, aflandu-se intr-o and tara straina, se confrunta cu o situa and tie de urgen and ta, transmite un sondaj Eurobarometru efectuat la sfar and situl lunii trecute, din care a reie and sit ca 49% dintre europeni nu and stiu ca pot contacta serviciile de urgen and ta la numarul 112, romanii fiind o exceptie in acest sens 71% dintre ei au cunostinta de existenta serviciului). continuă pe Ziarul Bursa

Cate numere de telefon au fost portate si care este operatorul cu cei mai multi clienti atrasi

Peste 1,2 milioane de numere de telefon au fost portate din octombrie 2008 pana la finele anului 2013, cele mai multe, 824. 153, fiind pe segmentul telefoniei mobile, potrivit datelor anuntate de autoritatea de reglementare in telecom, ANCOM. Vodafone.

Norocul nu e de partea lor: 10 natiuni care pierd cei mai multi bani la jocuri de noroc

Cazinouri, jocuri mecanice, pariuri sportive, si lista poate continua. Industria mondiala a jocurilor creste de la an la an, iar in 2013 a ajuns la castiguri brute in valoare totala de 440 miliarde de dolari. Iar atunci cand industria castiga, inseamna.

Asociatia Europeana a Numarului de Urgenta 112: Operatorii de telefonie mobila sunt de vina pentru tragedia din Apuseni

Asociatia Europena a Numarului de Urgenta 112 da vina pe operatorii de telefonie mobila pentru tragedia din Apuseni. Institutia europeana spune ca de vina pentru ceea ce s-a intamplat nu sunt operatorii 112,.

Unul dintre cei mai apreciati traineri de finante personale din tara ii invata pe bistriteni cum sa aiba grija de banii lor

Bistritenii vor avea parte miercuri de un seminar mai putin obisnuit. Acesta vizeaza managementul finantelor personale si va fi sustinut de Eusebiu Burcas, unul dintre cei mai cunoscuti traineri de finante personale. Intrarea este libera.

Nicole Kidman si Printul Harry, cei mai sexy roscati. Afla top 10

Sunt roscati de la mama natura, iar acum s-a intocmit si un top al celor mai sexy celebritati cu o astfel de podoaba capilara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )