Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unul dintre cei mai apreciati traineri de finante personale din tara ii invata pe bistriteni cum sa aiba grija de banii lor

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai apreciati traineri de finante personale din tara ii invata pe bistriteni cum sa aiba grija de banii lor

Bistritenii vor avea parte miercuri de un seminar mai putin obisnuit. Acesta vizeaza managementul finantelor personale si va fi sustinut de Eusebiu Burcas, unul dintre cei mai cunoscuti traineri de finante personale. Intrarea este libera. continuă pe Adevărul

Business Insider: Radu Beligan, unul dintre cele mai puternice persoane de la Hollywood

Radu Beligan, care in decembrie 2013 a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru, a fost desemnat de catre Business Insider unul dintre cei mai puternici.

Vietnamezul care a creat Flappy Bird, unul dintre cele mai controversate jocuri video, l-a retras de pe magazinele online Apple si Google: Mi-a ruinat viata simpla pe care o duceam. Il detest

Flappy Bird este un joc pentru smartphone si tableta care a fost pus online in primavara lui 2013 si a fost descarcat de peste 50 milioane de ori, astfel ca a fost o uriasa surpriza faptul ca cel care l-a creat a decis sa il scoata de pe App Store si Google Play. Tanarul vietnamez Nguyen Ha Dong spune ca succesul micului program i-a distrus viata simpla pe care o ducea. Estimarile arata ca ajunsese sa castige din publicitate chiar si 50. 000 dolari/zi. Interesant e ca pe eBay, iPhone-uri care au deja jocul instalat au ajuns la mare pret.

INTERVIU Andy Szekely, antreprenor si psiholog: Perceptia publica este ca IT-istii sunt rigizi, insa nu este adevarat. Nu prea comunica emotie, insa munca lor este printre cele mai creative

Desi perceptia generala este ca programatorii sunt rigizi si gandesc in cutie, adevarul este ca ei sunt printre cei mai creativi oameni, insa dezavantajul lor este ca nu comunica emotie, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Andy Szekely, unul dintre cei mai cunoscuti traineri romani de dezvoltare personala. Care sunt diferentele de mentalitate dintre romani si alte popoare, cat de diferit este privit falimentul in afaceri si ce gresesc companiile prezente pe Facebook puteti citi in articol.

Povestea celui mai mare savant roman bizantinolog, nascut la Calarasi

Unul dintre cei mai mari bizantinologi romani, savant de renume al Romaniei, a vazut lumina zilei la Calarasi. in targul de malul Borcei s-a nascut la 16 decembrie 1878, Nicolae Banescu, al treilea din cei 14 copii ai sotilor Petre si Ecaterina Banescu.

Grav accident pe pasajul din Pipera: Doua masini s-au ciocnit violent, dupa ce unul dintre soferi a adormit la volan

Doua masini s-au izbit violent, duminica dimineata, pe pasajul rutier din cartierul Pipera, din Capitala. Unul dintre soferii implicati a fost incarcerat. Din primele informatii, unul dintre soferi ar fi.

Grav accident pe pasajul din Pipera: Doua masini s-au ciocnit violent, dupa ce unul dintre soferi a adormit la volan (VIDEO)

Doua masini s-au izbit violent, duminica dimineata, pe pasajul rutier din cartierul Pipera, din Capitala. Unul dintre soferii implicati a fost incarcerat. Din primele informatii, unul dintre soferi ar fi.

JO Soci 2014 Eroare la ceremonia de deschidere: Unul dintre cercurile-simbol nu s-a deschis

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, Rusia, a avut parte de o eroare tehnica vineri seara, atunci cand unul dintre cele cinci cercuri care formeaza simbolul jocurilor olimpice nu s-a deschis, scrie Reuters.

JO 2022: Oslo, unul dintre orasele candidate, va cheltui de zece ori mai putin ca Rusia.

Norvegia, tara candidata la organizarea Jocurilor Olimpice de iarna din 2022, si-a luat angajamentul, in fata poporului norvegian, ca nu va cheltui mai mult de 6 miliarde de dolari pentru organizarea competitiei, avand in vedere ca multe dintre facilitati exista deja. Eli Grimsby, cel care coordoneaza proiectul candidaturii orasului Oslo la J. 2022, a declarat ca bugetul stabilit pentru organizarea acestei competitii va fi de 3,4 miliarde de dolari. In plus vor mai fi alte cheltuieli de .

Philip Seymour Hoffman isi injecta 10 doze de heroina pe zi, sustine unul dintre furnizorii ...

Una dintre cele patru persoane arestate si suspectate ca i-ar fi furnizat droguri lui Philip Seymour Hoffman - decedat pe 2 februarie, probabil din cauza unei supradoze de heroina - a declarat ca acesta era un dependent inveterat, care isi injecta 10 doze de heroina pe zi, conform dailymail. co. uk, citat de Mediafax. Robert Vineberg - una dintre persoanele arestate pe 4 februarie, in timpul unui raid al politiei intr-o cladire din cartierul Chinatown din New York, unde a fost descoperit .

Cate numere de telefon au fost portate si care este operatorul cu cei mai multi clienti atrasi

Peste 1,2 milioane de numere de telefon au fost portate din octombrie 2008 pana la finele anului 2013, cele mai multe, 824. 153, fiind pe segmentul telefoniei mobile, potrivit datelor anuntate de autoritatea de reglementare in telecom, ANCOM. Vodafone.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )