Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cei mai multi rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile occidentale, arata rezultatele unui sondaj

Antena3 Antena3,
Cei mai multi rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile occidentale, arata rezultatele unui sondaj

Peste 60% dintre rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile americane ti europene impuse tarii lor in contextul situatiei tensionate din Ucraina, arata rezultatele unui sondaj realizat de Centrul independent. continuă pe Antena3

Mitul rromilor care fac cei mai multi copii nu se sustine. Altii sunt campionii

Nu rromii sunt campionii procrearii in Romania. Cei mai multi dintre ei fac doi copii. Nu cincisprezece, nu zece, ci doi. Asa zice Sfantul Recensamant. Dar haideti sa analizam amanuntit acest mit care pana recent, functiona din plin, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Daca ne uitam la ponderea mamelor cu 10 copii si peste in totalul mamelor de o anumita etnie, rromii sunt pe locul al treilea. Nici in cifre absolute nu sunt campioni. Cifrele complete, pe grupe de varsta si etnie, le aveti si in fisierul atasat. Datele sunt obtinute de la INS.

Majoritatea cetatenilor rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile impuse de Occident

Majoritatea cetatenilor rusi nu sunt ingrijorati de sanctiunile impuse Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, de Statele Unite si de Uniunea Europeana, arata un sondaj de opinie publicat de Institutul Levada, informeaza AFP.

Topul celor care au incasat cei mai multi bani la ASF in 2013: Ion Giurescu - peste 216.000 euro, Marian Sarbu - peste 154.000 euro si Dan Radu Rusanu - peste 147.000 euro

Ion Giurescu - vicepresedinte executiv in ASF - responsabil de sectorul sistemului de pensii private a incasat in 2013 venituri de natura salariala in valoare totala de 954. 917 lei, echivalentul a 216. 093 de euro, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul autoritatii. Marian Sarbu, care in 2013 a fost membru neexecutiv in ASF, a incasat 682. 068 lei, echivalentul a 154. 348 euro, in timp ce Dan Radu Susanu, fost presedinte executiv in ASF in 2013 si care acum este in arest la domiciliu in dosarul de coruptie ASF-Carpatica Asigurari, a incasat 651. 509 lei, echivalentul a 147. 433 euro.

Cei mai buni comedianti sunt asteptati sa se inscrie la Stand up Fest

Cel mai mare festival de comedie din Romania va fi in septembrie la Brasov. Cel mai bun dintre participanti va fi premiat cu 1000 de euro.

Barcelona si Real Madrid, cei mai multi bani cheltuiti in perioada de transferuri

Barcelona este lider mondial pana in acest moment, a 34-a zi de mercato) la capitolul bani cheltuiti pentru transferuri, catalanii fiind urmati de Real Madrid. Echipa pregatita de Luis Enrique a cumparat in valoare de 143 de milioane de euro, in timp ce galacticii de 110 milioane de euro, informeaza presa iberica.

Averile se fac in liniste in Germania: sunt printre cei mai bogati oameni ai planetei, dar nu se stie nimic despre viata lor privata

Nimeni nu ii poate acuza pe cei mai bogati oameni din Germania ca isi etaleaza aveile, ba din contra. Karl Albrecht, cofondator al retailerului ALDI, Dieter Schwarz, fondator Lidl, si Susanne Klatten, fiica celui care a pus pe picioare colosul BMW, se numara printre cei mai bogati oameni ai planetei, insa, inainte de toate, printre cei mai discreti. Iar asta pentru ca, in Germania, banii se fac in liniste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )