Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cei mai penibili hoti: au fost prinsi de politisti dupa ce nu au reusit sa porneasca masina pe care incercau sa o fure

Adevărul Adevărul,
Cei mai penibili hoti: au fost prinsi de politisti dupa ce nu au reusit sa porneasca masina pe care incercau sa o fure

Doi barbati, de 21 si 36 de ani, sunt cercetati pentru furt calificat si tentativa la furt in scop de folosinta, in contextul in care oamenii legii i-au depistat cand incercau sa sustraga o autoutilitara, de unde furasera mai multe bunuri. continuă pe Adevărul

Business report: Dacia ncepe anul cu pedala de acceleratie la podea; Unul dintre cei mai importanti investitori americani n Rusia a fost retinut la Moscova; Clujul are cele mai multe proiecte de retail n constructie, dupa Bucuresti

Miza unei piete de miliarde, gestionata prin ordinele ANAF. Doua ordine ale presedintelui ANAF emise in 2018 provoaca distorsiuni grave in lantul de comercializare al produselor petroliere. Europa trebuie sa mai aloce 100 de miliarde dolari pentru aparare. Tarile europene trebuie sa cheltuiasca peste 100 de miliarde de dolari suplimentare in domeniul apararii pentru a-si respecta angajamentul fata de SUA si NATO.

Piata investitiilor imobiliare se apropie de 1 miliard euro in 2018. Investitorii romani au fost cei mai activi

Volumul total al investitiilor imobiliare inregistrate in 2018 se ridica la 940 milioane euro, iar investitorii romani au fost implicati in circa 25% dintre tranzactii, arata o analiza realizata de CBRE. Segmentul spatiilor de birouri a atras, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare volum tranzactional.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )