Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cei mai productivi sani din lume - omologati in Cartea Recordurilor

Antena3 Antena3,
Cei mai productivi sani din lume - omologati in Cartea Recordurilor

Alicia Richman din Granbury, Texas, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mult lapte matern donat. intre iunie 2011 si martie 2012, mama de 28 de ani a donat aproape 100 de litri de lapte matern, scrie. continuă pe Antena3

Uitata in tara ei, apreciata de cei mai mari oameni din lume. Romanca ce a gasit cheia PIETREI FILOSOFALE

Pentru cei care lasa lucrurile neterminate si spun casi maine e o zi, povestea acestei romance poate sa le schimbe perceptia. Ea a trait in vremea in care nu multe femei razbeau intr-un sector.

Un computer Apple de colectie ar putea deveni cel mai scump calculator din lume

Unul dintre primele computere lansate de compania Apple, functional si in zilele noastre si echipat cu toate accesorile originale, ar putea fi cel mai scump calculator din lume. Acesta va fi scos la licitatie in.

Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul lui Edvard Munch, a fost expus la New York

Unul din cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul, semnat de pictorul norvegian Edvard Munch, poate fi vazut timp de sase luni intr-o expozitie la New York. Evenimentul este intr-adevar extraordinar,.

Cea mai mare economie din lume lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma?

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Cea mai mare economie din lume, lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma? [UPDATE]

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Top 5: cele mai ingrozitoare aeroporturi din lume pentru piloti

Pilotul Guy Hirst cu peste 34 de ani de experienta in cadrul companiei British Airways si peste 18. 000 de ore de zbor a destainuit intr-un interviu pe ce aeroporturi au loc cele mai dificile aterizari si decolari, scrie businessweek. com . Vezi mai jos.

Este cel mai consumat hamburger din lume, dar iata INGREDIENTELE care-l fac irezistibil. Daca poti fa-l acasa

Este unul din cele mai consumate produse de la celebrul lant de restaurante fast food, iar chef-ul care l-a inventat a postat pe internet reteta care sta la baza lui. Care sunt ingredientele de care aveti nevoie.

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Romania, in atentia presei internationale

Prestigiul printului Charles aduce din nou Romania in atentia presei internationale. Reporterii de la Daily Telegraph au vizitat un sat din Transilvania, unde printul s-a obisnuit sa petreaca o parte din.

PETA militeaza pentru protectia animalelor printr-o noua campanie scarboasa! Vezi cum a pozat una din cele mai sexy femei din lume!

Organizatia PETA a demarat o noua campanie pentru protectia animalelor, de data aceasta prin mai multe reclame considerate scarboase de cei mai multi internauti. Noua victima a campaniei pentru militarea.

Cel mai iubit dresor din lume a devenit cel mai controversat din bransa. Cesar Milan: Da, folosesc zgarzi cu socuri electrice, dar nu o fac din cruzime

Cunoscutul dresor de caini, Cesar Milan, a iscat un adevarat scandal dupa ce a recunoscut ca in antrenamentele sale foloseste fie zgarzi cu soc electric sau le aplica lovituri cainilor aflati in situatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )