Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cei mai ridicoli violatori din Romania: Un barbat a vrut sa violeze o tanara cu un pamatuf pe penis

B1 B1,
Cei mai ridicoli violatori din Romania: Un barbat a vrut sa violeze o tanara cu un pamatuf pe penis

Anchetatorii moldoveni au fost pusi de-a lungul timpului in fata unor cazuri pe cat de grave pe atat de ridicole. Acestia au povestit pentru Adevarul care sunt cele mai ciudate acte de viol sau de. continuă pe B1

Cei mai ridicoli violatori din Romania. Un barbat a vrut sa violeze o tanara cu un pamatuf pe penis, iar altul a abuzat sexual cu limba o studenta

Anchetatorii ieseni au rememorat pentru Adevarul care sunt cele mai ciudate acte de viol sau de tentativa la viol la care au fost solicitati sa intervina in ultimii ani. Pe langa situatiile in care violatorii nu reusesc sa aibe o erectie atunci cand incearca sa intretina raporturi sexuale, incadrate de cele mai multe ori la tentative de viol, autoritatile s-au confruntat si cu cazuri neobisnuite.

Jocul social al momentului: Cont de Facebook dedicat capturilor fotografice cu cei mai sexy baieti din Milano (FOTO)

Timp de un an si jumatate, urmand exemplul numeroase bloguri si conturi sociale din strainatate, cum ar fi Londra sau Paris, si in Milano s-a nascut un cont de Instagram si Facebook dedicat.

Cum arata ultimul SONDAJ al liberalilor. Care este diferenta intre cele mai puternice partide din Romania

CURS a oferit liberalilor cifrele sondajului, acestea referindu-se atat la nivelul Capitalei, cat si la nivel national. Chiar si in sondajele celor de la PNL, diferenta intre partidul.

REVISTA PRESEI. Cei mai buni spargatori de locuinte din Romania

Ziarul Adevarul scrie, miercuri, despre Spargatorul care-ti goleste casa in doua minute si despre care un politist ar fi spus ca este cel de-al treilea din Romania, din punctul de vedere al indemanarii.

Arabii au pus ochii pe oile romanesti. Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Golful Persic este interesat de exporturi masive de ovine

Ahmad Khalaf, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Golful Persic a venit la Botosani pentru a vedea oile romanesti. Tarile arabe in general sunt interesate de exporturi masive de ovine din Romania. Karakulul de Botosani in special este o delicatesa ravnita de arabi.

Cei mai harnici si cei mai lenesi parlamentari

Inainte de inceperea ultimei sesiuni parlamentare, Raportul privind indicele activitatii parlamentare arata ca deputatii Valeriu Zgonea si Tudor Ciuhodaru au fost cei mai activi parlamentari, in timp ce la polul opus se afla deputatul Sebastian Ghita.

Aceste actrite castiga cei mai multi bani in 2016

Revista Forbes a facut public topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood anul acesta. Iata cine este pe val si incaseaza milioane de dolari pentru un rol.

Povestea lui Paul D. Constantinescu, unul dintre cei mai mari compozitori romani, nominalizat la Palme dOr

Considerat de muzicologi unul dintre cei mai reprezentativi compozitori dupa George Enescu, ploiesteanul Paul D. Constantinescu a fost un vizionar al timpului sau care a semnat, cel putin pentru muzica romaneasca, numeroase premiere.

Vanilla Skype: primul spectacol de teatru din Romania care organizeaza casting pentru spectatori

Vanilla Skype, dupa o piesa scrisa de Catalin Stefanescu, este primul spectacol din Romania la care pasionatii de teatru au posibilitatea de a participa la un casting pentru a obtine cele mai bune locuri in sala. De auditii se va ocupa actorul Marcel Iures, pe Skype.

O femeie, lider al lumii interlope din Romania: Vaduva temutului Dorel Hanea este regina si la Madrid

Interlopii din Romania au pentru prima data un conducator de sex feminine. Vaduva temutului Dorel Hanea s-a facut remarcata la Madrid, iar de curand s-a intord in tara pentru a face.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )