Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cei mai romantici romani sunt in Tulcea si Vaslui. Ce judete se afla la polul opus

Adevărul Adevărul,
Cei mai romantici romani sunt in Tulcea si Vaslui. Ce judete se afla la polul opus

Dupa verificarea atenta a statisticilor Google, analistii au ajuns la concluzia cacei mai romantici romani locuiesc in Tulcea, Vaslui si Maramures. in aceste judete, cresterea popularitatii sintagmelor legate de Ziua indragostitilor si folosirea lor in cautarile Google a fost cea mai mare. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei mai influenti romani in mediul online. Facebook-ul, dominat autoritar de doi comedianti

Starcom a publicat clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online in luna decembrie 2019, in topul de pe Facebook aflandu-se pe pozitii fruntase doi comedianti.

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Trebuie sa recunoastem ca retele sociale ne-au schimbat viata, iar studiile arata ca din ce in ce mai multi romani aleg sa traiasca ghidati de influenceri. Cum arata clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online si cine sunt cei care-i inspira pe romani ne spune Lorena Burlacu.

A murit Bebe Pitei, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai Constantei

Alexe Bebe) Pitei a fost unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai Constantei, prin mainile lui trecand generatii de tineri care au vrut sa deprinda tainele obiectivului foto.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Mai multi romani infectati cu coronavirus sunt in carantina in Germania si Franta

Patru romani, adusi sambata si duminica din China in Europa sunt in carantina de 14 zile in Germania si Franta, potrivit unui comunicat al Ministerului Roman de Externe. Acestia au fost scosi din zona .

Cei trei marinari romani s-au intors din China, anunta sindicatul navigatorilor. inca unul a cerut repatrierea

Cei trei navigatori care au lucrat pe santiere din China au ajuns acasa, in Romania, in noaptea de sambata spre duminica, anunta Sindicatul Liber al Navigatorilor SLN). inca un marinar a cerut repatrierea.

Oamenii fara adapost sunt cei mai vulnerabili dintre noi

Cel mai greu e cu frigul. in rest, te descurci cum poti, ne spune un barbat pe la vreo 40 de ani incerti, la Adapostul Odesa, locul unde oamenii strazii isi gasesc, macar pentru o noapte, linistea si siguranta. Ar putea avea mai mult dar cel mai probabil are mai putin. Viata pe strada e grea. Nu a ales sa fie aici. Abandonat de parinti, dintr-o familie disfunctionala, si-a petrecut o parte din viata in orfelinat, de unde a fugit, pentru a scapa de batai. Este povestea multora dintre cei care ajung pe strada - copii ai orfelinatelor, carora statul nu le ofera un sprijin odata ce au iesit de acolo.

Soferii, cei mai activi in cautarea unui loc de munca in luna ianuarie - studiu

Data fiind stagnarea activitatii din perioada Sarbatorilor de iarna, luna ianuarie a adus un volum record +80%) de aplicari la joburi comparativ cu luna decembrie a anului trecut, arata site-ul de recrutare BestJobs. Cele mai multe cautari de joburi din luna ianuarie au fost in domenii precum transport si contabilitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )