Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cei mai scumpi struguri din lume s-au vandut in Japonia pentru o suma record

Antena3 Antena3,
Cei mai scumpi struguri din lume s-au vandut in Japonia pentru o suma record

Un ciorchine de struguri japonezi a fost vandut pentru suma record de un milion de yeni 7. 500 de euro ), sau 287 de euro pentru fiecare bob, pret care este destul de mare chiar si pentru Japonia, unde fructele sunt. continuă pe Antena3

Cei mai ciudati supereroi din istoria benzilor desenate

Desigur, daca stam sa analizam la rece, nu exista supereroi cu puteri ciudate si eroi cu puteri normale. Simplul fapt ca o fiinta umana are puteri supranaturale o scoate din sfera normalitatii. Totusi, deja zburatul si forta incredibila nu ne mai impresioneaza. Ma indoiesc profund ca ar mai putea sa aiba succes un personaj care [] Cei mai ciudati supereroi din istoria benzilor desenate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Se vorbeste mult despre ei. Oamenii se intreaba de unde provine averea lor si care este, de fapt, reteta prin care produc din ce in ce mai multi bani. Adevarul va prezinta cei mai bogati oameni din Republica Moldova.

Ametesti daca privesti! Cel mai COOL hotel din lume

Sunt foarte multe motive pentru care trebuie sa vizitezi Peru, iar unul dintre este hotelul Skylodge Adventure. Capsulele transparente suspendate in aer au fost construite in 2013, special pentru aventurieri, dornici .

Top 10 cele mai scumpe camere de hotel din lume. Cum arata un apartament care costa 65.000 de dolari pe noapte

CNN Travel a realizat un top al celor mai scumpe camere de hotel din lume. Decoratiunile din aur si fildes, valetii personali, mini-cascadele si asternuturile tesute cu fire de platina sunt doar cateva dintre bonusurile care justifica preturile exorbitante ale acestor veritabile oaze de lux.

STUDIU Hip-hop-ul este cel mai ascultat gen muzical din lume

Hip-hop-ul este cel mai ascultat gen muzical din lume, potrivit unui studiu realizat de serviciul muzical Spotify, care a analizat aproximativ 200 de miliarde de piese prin aplicatia musical map of the world, pentru a stabili care sunt cele mai ascultate melodii din peste 1000 de orase.

Scena Verde primul teatru de vara din lume realizat din PET-uri a fost lansat la Cluj-Napoca

Peste 70. 000 de PET-uri au fost colectate separat in cele 27 de tarcuri puse la dispozitie de organizatori si in containerele colorate din oras. Astfel clujenii si-au ajutat orasul sa detina prima scena plutitoare din lume realizata din PET-uri. Initiativa apartine Societatii Culturale Filarmonia si a fost sustinuta de Eco-Rom Ambalaje. Proiectul Scena Verde, desfasurat sub sloganul ,,Reciclam PEnTru Cultura, a constituit un demers de constientizare a populatiei asupra importantei reciclarii si a reutilizarii deseurilor de ambalaje de tip PET intr-un mod creativ. Acesta a constat in trei etape care au avut loc in perioada septembrie 2014-mai 2015: concursul national de arhitectura, campania ecologica de colectare a recipientelor de tip PET si constructia efectiva a scenei .

Victor Ponta: Liviu Dragnea ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD. Nu a existat niciun fel de problema in partid legata de el

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca Liviu Dragnea nu face jocul nimanui si ca ramane unul din cei mai puternici organizatori ai PSD.

Ponta: Liviu Dragnea nu face jocul nimanui. Ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, ca Liviu Dragnea nu face jocul nimanui si ca ramane unul din cei mai puternici organizatori ai PSD.

Cele mai mari banci din Australia au nevoie de capital aditional de 21 miliarde dolari

Cele mai mari banci din Australia vor fi nevoite sa detina cel putin 28 de miliarde de dolari australieni 21 de miliarde dolari SUA) capital aditional ca sa se numere printre cei mai siguri creditori la nivel global, potrivit Goldman Sachs Group Inc. si Credit Suisse Group AG.

Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare

Proiectul Manhattan a fost proiectul de dezvoltare a primei arme nucleare in timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, de catre Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si Canada. Radacinile proiectului se afla in temerile oamenilor de stiinta ai anilor 1930 ca Germania Nazista investiga ea insasi posibilitatea producerii armelor nucleare. Nascut dintr-un mic program de [] Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )