Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare

Playtech Playtech,
Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare

Proiectul Manhattan a fost proiectul de dezvoltare a primei arme nucleare in timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, de catre Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si Canada. Radacinile proiectului se afla in temerile oamenilor de stiinta ai anilor 1930 ca Germania Nazista investiga ea insasi posibilitatea producerii armelor nucleare. Nascut dintr-un mic program de [] Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai periculos film din istorie. in cat timp s-a turnat si cati actori au fost raniti

Pe blogurile de luni citim despre o alternativa la cazarile tranditionale oferita de site-ul Airbnb. com, despre tinerii matematicienii romani, masacrul de la Srebrenica, inchiderea liceelor unde promovabilitatea la Bac a fost zero, dar si despre cel mai periculos film care a fost realizat vreodata.

Zboruri ANULATE pe cel mai mare aeroport din Europa, din cauza protestelor

Aeroportul Heathrow din Londra a avertizat ca unele zboruri vor fi anulte, iar altele vor avea intarziere, dupa ce un grup de activisti au intrat pe pista de aterizare din nord, pentru a protesta impotriva posibilei extinderi a celui mai mare aeroport din Marea Britanie.

Raport oficial. Cel mai cald an din istoria masuratorilor. Gazele cu efect de sera au atins un nivel record

Gazele cu efect de sera, care se afla la originea schimbarilor climatice, au atins un nivel record de concentratie in atmosfera in 2014, care a fost cel mai calduros an de cand se fac inregistrari .

Ametesti daca privesti! Cel mai COOL hotel din lume

Sunt foarte multe motive pentru care trebuie sa vizitezi Peru, iar unul dintre este hotelul Skylodge Adventure. Capsulele transparente suspendate in aer au fost construite in 2013, special pentru aventurieri, dornici .

Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte

Alpinistii din Japonia au motive sa fie fericiti, cel mai inalt varf din tara lor urmand a fi dotat cu propria conexiune la internet. Prima oara cand a venit vorba de instalarea unei retele Wi-Fi pe Muntele Fuji, multi au inceput sa spuna ca aceasta va fi doar o metoda prin care oamenii vor putea [] Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Minionii, animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile in Romania

Lungmetrajul de animatie Minionii/ Minions, de Kyle Balda si Pierre Coffin, a debutat pe primul loc in box office-ul de weekend din Romania, cu incasari de 2. 614 lei, fiind vizionat de 101. 889 spectatori. Pelicula a devenit astfel animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile din tara, scrie Mediafax.

Raheem Sterling, cel mai scump jucator englez din istorie

Atacantul Raheem Sterling, 20 ani, a devenit cel mai scump jucator englez din istorie dupa transferul sau la Manchester City.

SIF Oltenia a raportat cel mai ridicat profit dintre SIF-uri

SIF Oltenia SIF5) a inregistrat in prima jumatate a anului cel mai ridicat profit dintre cele cinci societati de investitii financiare, de 103,7 milioane de lei 23,3 milioane de euro), in urcare cu aproximativ 70%, fata de primele sase luni ale anului trecut.

NATO organizeaza cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Zeci de mii de militari vor fi mobilizati

Alianta Nord-Atlantica si tari aliate vor organiza, in octombrie-noiembrie, cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Vor fi mobilizati 36. 000 de militari in zona Mediteranei pentru contracararea.

Cel mai batran pestisor auriu din Marea Britanie are 38 de ani

Cel mai varstnic pestisor auriu din Marea Britanie va implini in curand 38 de ani. Pestele a fost castigat de doi copii, la un balci, in 1977 si a devenit prietenul lor inca de atunci. Se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )