Libnet.ro
UNICEF

12:01

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice de Iarna 2018

ADPM ADPM,
Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice de Iarna 2018

Saptamana aceasta debuteaza noua editie a Jocurilor Olimpice de Iarna, ce vor avea loc in PyeongChang, Coreea de Sud. Iata cine sunt considerati cei mai sexy sportivi de la aceasta editie. continuă pe ADPM

Jocurile Olimpice de iarna sunt gata sa inceapa cu o mare problema. Care este principalul impediment al competitiei din Coreea de Sud

Jocurile Olimpice de iarna sunt programate sa se desfasoare intre 9 si 25 februarie in Coreea de Sud, la PyeongChang.

Delegatia Romaniei a plecat la Jocurile Olimpice de Iarna din Coreea de Sud

Cei 28 de sportivi romani si antrenorii lor au plecat, vineri, spre Coreea de Sud acolo unde va avea loc editia din acest an a Jocurilor Olimpice de Iarna.

FOTO Romanul cotat printre cei mai buni imblanzitori de cai din lume: Pentru mine calul este prieten, coleg, asociat

Miron Bococi este cunoscut in lumea echitatiei ca imblanzitorul de cai din Barcelona. La 19, credea ca va ajunge arhitect, dar destinul avea sa-i ofere o surpriza si sa-l aduca in apropierea cailor de rasa. Acum este printre cei mai priceputi dresori din Spania, iar spectacolele sale se tin in toata Europa.

Unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si Republica Moldova

Antibiotice Iasi simbol bursier ATB), unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si in Republica Moldova, subiectul urmand a fi supus votului de catre actionari in adunarea din 5 martie.

Competitia la care participarea e o victorie

Jocurile Olimpice de iarna, care vor avea loc in districtul PyeongChang din Coreea de Sud, debuteaza in aceasta saptamana. Pentru delegatia noastra importanta este participarea, doar super-optimistii se gandesc si la o eventuala medalie.

Probleme mari pentru unul dintre cei mai mari retaileri din lume. A inchis 170 de magazine

Retailerul suedez HennesMauritz va inchide 170 de magazine pe plan global in incercarea de a-si reveni din prabusirea constanta a actiunilor care au ajuns la cel mai slab nivel din ultimii noua.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )