Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cei mai urmariti politicieni pe Twitter. Obama conduce topul, urmat de Trump

Hotnews Hotnews,
 Cei mai urmariti politicieni pe Twitter. Obama conduce topul, urmat de Trump

Barack Obama este lider pe Twitter, are 122,2 milioane de followers, posteaza aproape zilnic si o urmareste si pe Melania Trump. Locul doi il detine Donald Trump cu 85,7 milioane de abonati, fiind cunoscut faptul ca actualul lider de la Casa Alba a folosit reteaua sociala pentru a-si transmite mesajele direct, in conditiile in care a sustinut adesea ca cea mai mare parte a presei este partizana, denumind-o inamicul publicului sau Fake News Media. in plus, Trump a intrat in conflict deschis cu Twitter, amenintand cu reglementarea activitatii pe aceasta platforma. continuă pe Hotnews

Trei indicatori care arata unde e mai buna viata salariatior din Romania. Topul judetelor vulnerabile

Judete in care salariul net este mic, somajul e mare, iar numarul de pensionari ce revin unui salariat este ridicat- cum sa le spui intr-un singur cuvant? Probabil ca vulnerabile, pentru ca ele invita sa iti cauti rostul in alta parte, unde conditiile de pe piata muncii sunt mai bune. HotNews a construit o harta a acestor judete vulnerabile, pornind de la cei 3 indicatori. Rezultatul nu este foarte surprinzator: la un capat e Capitala iar la celalalt e Teleorman.

RAPORT OECD IN CONTEXTUL PANDEMIEI: Migrantii si minoritatile etnice sunt cei mai afectati de pe piata muncii

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a elaborat un raport despre diversitatea populatiei angrenate pe piata muncii. Pandemia a dezvaluit multe probleme la nivelul societatii, iar dovezile preliminare ar arata ca unele grupuri au avut mai mult de suferit, printre care migrantii si minoritatile etnice, scrie g4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )