Libnet.ro
UNICEF

15:45

RAPORT OECD IN CONTEXTUL PANDEMIEI: Migrantii si minoritatile etnice sunt cei mai afectati de pe piata muncii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAPORT OECD IN CONTEXTUL PANDEMIEI: Migrantii si minoritatile etnice sunt cei mai afectati de pe piata muncii

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a elaborat un raport despre diversitatea populatiei angrenate pe piata muncii. Pandemia a dezvaluit multe probleme la nivelul societatii, iar dovezile preliminare ar arata ca unele grupuri au avut mai mult de suferit, printre care migrantii si minoritatile etnice, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

IN CONTEXTUL PANDEMIEI A avut loc prima intalnire a consiliului care gestioneaza Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo

O comisie guvernamentala japoneza insarcinata cu formularea pasilor de combatere a pandemiei de coronavirus in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo, amanate de anul acesta pentru 2021, a avut, vineri, prima sa reuniune si va inainta un raport preliminar inainte de sfarsitul anului, transmite Kyodo, citat de Agerpres.

APIA primeste cereri de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor de bovine in contextul pandemiei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca se pot depune cererile de solicitare a ajutorului de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul bovin in contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19, pe o perioada de 20 de zile lucratoare de la publicarea actului normativ in Monitorul Oficial, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )