Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cei mai versati spargatori de locuinte, prinsi de politisti: Liderul gruparii, un om de afaceri care detine un hotel in Voluntari

B1 B1,
Cei mai versati spargatori de locuinte, prinsi de politisti: Liderul gruparii, un om de afaceri care detine un hotel in Voluntari

Cei mai experimentati spargatori de locuinte din Capitala au fost prinsi de politisti, care ii urmaresc de mai bine de un an. in acest interval de timp, hotii au reusit sa jefuiasca 11 case din care au. continuă pe B1

Elixirul vietii, DEZVALUIT de cei mai batrani gemeni din lume

Cei mai batrani gemeni din lume sunt belgienii Pieter si Paulus Langerock, care au implinit in iulie 102 ani. Cei doi au dezvaluit ca au ajuns la aceasta varsta inaintata deoarece au baut in fiecare zi un pahar de vine rosu .

Ei sunt cei mai batrani frati gemeni din lume! Povestea lor de viata te va impresiona

Cei mai batrani frati gemeni din lume au 102 ani si sunt belgieni, scrie EFE, care citeaza o stire aparuta miercuri in ziarul belgian Le Soir. Nascuti la 13 iulie 1913, Pieter si Paulus.

Sinteza Zilei: Imagini cu unul dintre cei mai bogati oameni al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

Astra pierde pe unul dintre cei mai importanti fotbalisti din ultimele sezoane

Sumudica l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni jucatori de la Astra, inaintea derbiului cu Steaua. Japonezul Takayuki Seto s-a transferat in Turcia, unde va fi coleg cu Gabi Torje la Osmanlispor. in schimb,.

Cei mai temuti teroristi din lume si-au unit fortele. Liderul Al Qaida a facut acum anuntul

Ayman Al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al Qaida, i-a promis loialitate noului lider al talibanilor afgani, mollahul Mohammad Mansour, informeaza site-ul agentiei Reuters. Promitem loialitate l.

Locuitorii UE risipesc anual 22 milioane de tone de hrana. Romanii, cei mai cumpatati: Zilnic, risipesc echivalentul unui mar, iar britanicii al unei cutii de conserve

Locuitorii Uniunii Europene, alaturi de cei din Marea Britanie, risipesc anual 22 milioane de tone de hrana, cifra care corespunde unei pierderi anuale de apa de 57 de kilometri cubi. Specialistii sunt alarmati de.

Judetul din Romania cu cei mai multi porci pe cap de locuitor. Un singur proprietar creste 500.000 de suine

Aflat in top in mai multe domenii de activitate, judetul Timis este si unul din cele mai bune judete in domeniul agricol. La cresterea porcilor, Timisul este chiar fruntas, o singura companie din judet detinand peste 500. 000 de capete.

Cum sa faci cei mai buni castraveti murati. Reteta veche a sasilor

Castravetii murati in saramura este o reteta preparata de gospodinele sasoaice din satul Viscri care prefera mai mult muraturile conservate in saramura decat in otet. Chiar daca folosesc cateodata si.

Cum si-au pierdut romanii simtul umorului, iar bascalia si poantele cu sex ne fac sa hohotim. Explicatiile unuia dintre cei mai mari umoristi romani

Indiferent de vremurile prin care a trecut, romanul a incercat sa faca fata situatiilor grele cu ajutorul umorului. Din pacate, insa, in ultima perioada, nu mai stim ce inseamna umorul romanesc autentic, promovand, de multe ori, bascalia sau umorul cu aluzii sexuale.

Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Jurnalul National va prezinta azi topul celor mai bogati politicieni romani. Desi salariul unui politician nu depaseste 1. 000 de euro pe luna, multi dintre alesi se madresc cu afaceri de milioane de euro si.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )