Libnet.ro
UNICEF

10:46

Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Antena3 Antena3,
Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Jurnalul National va prezinta azi topul celor mai bogati politicieni romani. Desi salariul unui politician nu depaseste 1. 000 de euro pe luna, multi dintre alesi se madresc cu afaceri de milioane de euro si. continuă pe Antena3

Stomatologul care are grija de trupele NATO din Romania. Are un business de milioane de euro

Magazin ambulantastfel era considerat in perioada comunista Taner Chemal, unul dintre cei mai cunoscuti stomatologi din Romania, specializati in implantologie. A inceput propria afacere, clinica Implantodent, in 1999, din.

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

A disparut casa memoriala a lui Spiru Haret, cel care a facut Lista monumentelor istorice din Romania

A fost demolata casa memoriala a celui care a facut Lista monumentelor istorice din Romania. Vorbim despre Spiru Haret, un nume purtat azi de zeci de scoli, universitati sau strazi. Americanii au botezat si un.

Andreea Balan, artista care are cel mai bun show din Romania

Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show, dupa cum au decis fanii celei mai mari gale de premii muzicale din Romania, Media Music Awards.

Care sunt cele mai nefericite, dar si cele mai fericite tari din lume: America Latina este cel mai vesel loc de pe pamant, iar Africa de Nord cel mai trist

Daca locuiesti intr-o tara sud-americana, sansele sunt sa fii unul dintre cei mai fericiti oameni din lume. Potrivit unui studiu efectuat de Gallup, topul celor mai fericite tari din lume este dominat de cele din America Latina. La polul opus, cei mai nefericiti oameni locuiesc in Sudan, Turcia si Afganistan.

Un etaj mai jos, in cinematografele din Romania

Cel mai nou film semnat de Radu Muntean, Un etaj mai jos, va fi proiectat in cinematografele din Romania incepand cu 18 septembrie. Laudata de presa internationala, pelicula a avut premiera mondiala in aceasta primavara, la Festivalul de la Cannes, in selectia oficiala Un Certain Regard. Protagonistii filmului sunt actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu si Oxana Moravec.

Povestea indianului Sundar Pichai, noul CEO al Google - De la o casa fara telefon si televizor, pana la una dintre cele mai ravnite pozitii din tehnologie

Google a anuntat cea mai mare schimbare organizatorica din istoria sa, iar persoana care iese in prim-plan este indianul Sundar Pichai care acum a fost numit CEO al diviziei Google, cea mai importanta din conglomeratul Alphabet. Pichai s-a nascut in sudul Indiei acum 43 de ani si in casa nu a avut televizor, iar primul telefon cu disc) a ajuns in casa cand el avea 12 ani. Acum, Pichai este unul dintre cei mai apreciati oameni din tehnologie datorita rolului sau in crearea browser-ului Chrome si dezvoltarea sistemului de operare Android.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )