Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cei sapte ani de acasa, la Costestii din Vale

Adevărul Adevărul,
Cei sapte ani de acasa, la Costestii din Vale

Biblioteca I. Vissarion Costestii din Vale organizeaza, astazi, evenimentul Cei sapte ani de acasa, de la ora 11. 00, prin proiectul Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din Dambovita, finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. continuă pe Adevărul

UPDATE. Sentintele violatorilor din Vaslui: Silviu Burada, opt ani de inchisoare. Cei sapte, in arestul politiei

Cei sapte violatori din Vaslui au primit, luni, intre cinci si opt ani de inchisoare. Astfel, Silviu Burada a fost condamnat la opt ani si patru luni, Andrei Burlacu, Silviu Avadanei si Petrica Bolbaceanu au primit sapte ani de inchisoare, Alin Rotaru a primit cinci ani si opt luni de inchisoare.

Cei sapte violatori din Vaslui, amenintati de ceilalti detinuti. Miron Cozma: Sa zica mersi ca a luat 8 ani si 4 luni creierul actiunii (VIDEO)

Cei sapte violotori din Vaslui, condamnati luni la inchisoare cu executare pentru fapta comisa, au fost amenintati de ceilalti detinuti din Penitenciarul de la Vaslui, informeaza B1 TV. Miron Cozma a explicat ca.

Cei sapte tineri condamnati pentru viol, transferati la Penitenciarul Vaslui

Cei sapte tineri din comuna vasluiana Valeni, condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani, au fost transferati, marti, din arestul Politiei la Penitenciarul Vaslui.

Zi decisiva pentru cei sapte violatori din Vaslui: judecatorii anunta sentinta. Ce pedepse ar putea primi tinerii din Valeni

Astazi, cei sapte tineri comuna vasluiana Valeni, care au violat o eleva de 18 ani, ore in sir, pana la lesin, ar trebui sa isi afle pedeapsele, dupa ce vineri magistratii judecatoriei Vaslui au constatat incheiata cercetarea judecatoreasca. Sentinta este programata pentru ora 14.

Zi decisiva pentru violatorii din Vaslui! Cei sapte agresori isi primesc astazi sentinta

Cei sapte violatori din Vaslui afla astazi sentinta judecatorilor, insa decizia nu este definitiva. Chiar si asa, cei sapte ar putea ajunge dupa gratii pentru ca procurorii au cerut inclusiv arestarea.

Primire-surpriza la penitenciar pentru cei sapte violatori din Vaslui

Cei sapte violatori din Valeni au avut parte de un tratament dur din partea detinutilor de la Penitenciarul Vaslui, care au inceput sa ii huiduie imediat ce au ajuns in spatele gratiilor. Potrivit cancan. ro,.

Scoala noua, cu banii necheltuiti de la autostrazi, dupa sapte ani de neputinta

Peste 200 de elevi de la scoala Faraoanele vor incepe scoala in conditii optime, dupa sapte ani in care au fost amagiti de autoritati.

Motivele pentru care au fost arestati cei sapte violatori din Vaslui imediat dupa pronuntarea condamnarilor

Decizia judecatorilor de luni, 17 august, de a dispune inlocuirea controlului judiciar cu masura arestarii preventive, dupa pronuntarea condamnarilor celor sapte violatori a fost una neasteptata, avand in vedere ca aceeasi instanta a decis in urma cu patru luni eliberarea din arest a trei dintre inculpati. Printre temeiurile aratate de instanta la rearestare se indica faptul ca acestia au incercat sa influenteze martorii si sa altereze probe.

Ce l-a ucis pe Dinu Lipatti? O lupta de sapte ani intre muzica lui Bach, transfuzii de sange si cortizon

Era a doua zi a lunii decembrie, anul 1950. in patul lui, din care nu se mai putea ridica de ceva vreme, Dinu Lipatti asculta Bach. Avea 33 de ani, varsta hristica. Moartea a venit pe nesimtite, in timp ce asculta muzica.

Sapte sustinatori ai violatorilor din Vaslui au fost sanctionati de Jandarmerie

Sapte dintre sustinatorii violatorilor din Vaslui au fost amendati sau sanctionati cu avertisment de catre Jandarmerie, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au provocat un scandal vineri, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )