Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scoala noua, cu banii necheltuiti de la autostrazi, dupa sapte ani de neputinta

Adevărul Adevărul,
Scoala noua, cu banii necheltuiti de la autostrazi, dupa sapte ani de neputinta

Peste 200 de elevi de la scoala Faraoanele vor incepe scoala in conditii optime, dupa sapte ani in care au fost amagiti de autoritati. continuă pe Adevărul

Cei sapte ani de acasa, la Costestii din Vale

Biblioteca I. Vissarion Costestii din Vale organizeaza, astazi, evenimentul Cei sapte ani de acasa, de la ora 11. 00, prin proiectul Retea de centre de educatie nonformala pentru viata in mediul rural din Dambovita, finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Seful DGA Prahova si-a cumparat, din banii primiti drept mita, sapte masini de lux pe care le-a trecut pe numele mamei si fiului sau

Seful DGA Prahova, Constantin Ispas, si-a cumparat din mita incasata sub poduri si balastiere sapte masini de lux, potrivit procurorilor DNA. Stiu personal ca in perioada 2008-2013, cand Schiopulescu se.

Deziluzia optica. Demagog de scoala noua

Crin Antonescu, un profesor de istorie care n-a prea mai dat pe la scoala de cand s-a apucat de politica. Cred ca a ales istoria fiindca e disciplina care ii readuce la viata pe cei adormiti. Antonescu punea.

Ce l-a ucis pe Dinu Lipatti? O lupta de sapte ani intre muzica lui Bach, transfuzii de sange si cortizon

Era a doua zi a lunii decembrie, anul 1950. in patul lui, din care nu se mai putea ridica de ceva vreme, Dinu Lipatti asculta Bach. Avea 33 de ani, varsta hristica. Moartea a venit pe nesimtite, in timp ce asculta muzica.

Foto: Actrita Megan Fox si sotul ei se despart, dupa 11 ani

Actrita americana Megan Fox si sotul ei, actorul Brian Austin Green, s-au despartit, dupa o relatie de 11 ani, potrivit hollywoodlife. com.

Coreea de Nord si cea de Sud au reinceput, dupa 11 ani, razboiul megafoanelor

Coreea de Nord a repornit la granita cu Sudul megafoanele la care se aude propaganda Phenianului, la cateva zile dupa o masura similara a Seulului, declansata ca raspuns la explozia unei mine in Zona Demilitarizata DMZ), informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )