Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei au fost arestati preventiv

Hotnews Hotnews,
 Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei au fost arestati preventiv

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei din Bucuresti au fost arestati preventiv, decizia fiind luata de magistratii Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Sase persoane au fost retinute pentru infractiunile de omor si instigare la omor, in urma audierilor care au durat toata noaptea de vineri spre sambata, in dosarul crimei din Piata Constitutiei din centrul Bucurestiului, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Criminal cautat de sute de politisti in Bucuresti, in dosarul crimei din Piata Constitutiei. Masini si mai multe case, controlate la sange

Perchezitii de amploare ale politiei in aceasta dimineata in zona Pipera - Lacul Tei, intr-un cartier rau famat. Potrivit unor surse, politistii care il cauta pe cel care a ucis un om in piata.

Politia a retinut un suspect in dosarul crimei din Piata Constitutiei

Mai multe persoane au fost aduse, vineri dimineata, la sediul Politiei Capitalei pentru audieri in d.

Sase arestari in dosarul crimei din Piata Constitutiei: Un fost condamnat pentru omor, eliberat in baza recursului compensatoriu, printre suspecti(VIDEO)

45 Cele sase persoane retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei au fost arestate preventiv, informeaza B1 TV. Sase persoane au fost retinute in cazul de omor din Piata.

UPDATE Dosarul crimei din Piata Constitutiei: Unul dintre suspecti a mai fost condamnat pentru omor, dar a fost eliberat recent in baza recursului compensatoriu Peste 20 de perchezitii in zona Lacul Tei - Soseaua Petricani

Zeci de perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in Bucuresti, in zona soselei Petricani - Lacul Tei, actiunea fortelor de ordine avand legatura cu conflictul de duminica noapte, din Piata Constitutiei, cand un barbat a fost ucis, iar altul a fost ranit. 04 Politia are doi suspecti in cazul crimei de duminica noapte, unul dintre ei fiind condamnat anterior pentru omor, dar eliberat recent in baza recursului compensatoriu. 56 Mai multi suspecti sunt dusi la audieri la Politia CapitaleiUPDATE 08. 36 Parchetul Bucuresti: in cauza avand ca obiect infractiunile de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii au fost puse in aplicare 21 de mandate de perchezitie domiciliara.

Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Un antrenor de box din Bucuresti, Romeo Paun, a fost retinut, vineri seara, pentru omor, in cazul crimei din Piata Constitutiei, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Politiei Capitalei. La iesirea de la audieri, barbatul a negat acuzatiile.

Suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei, ridicati si audiati: Aici e mafie mare

Opt suspecti au fost ridicati vineri si dusi la audieri, pentru crima din fata Parlamentului, de la inceputul saptamanii. Indivizii au fost cautati de politisti in cartierul Tei din Capitala.

Sute de mascati si politisti in Capitala. Se cauta suspectul in cazul crimei din Piata Constitutiei

Zona Petricani - Lacul Tei este impanzita de sute de politisti si mascati. Oamenii legii il cauta pe cel care a omorat in bataie un barbat de 30 de ani in Piata Constitutiei, in timpul unei rafuieli cu bate si sabii dintre doua clanuri rivale.

Perchezitii in Capitala pentru capturarea unui suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei

O actiune a politiei in care sunt implicate zeci de echipaje, fiind facute 20 de perchezitii, are lo.

Zeci de perchezitii in Capitala in cazul crimei din Piata Constitutiei: Strazi si masini blocate. Precizarile Parchetului General

UPDATE:Suspectul principal al crimei din Piata Constitutiei le-a scapat printre degete politistilor. Asta desi instituisera filtre si blocasera toate strazile din zona Tei. S-au multumit insa cu alti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )