Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess ar putea reveni astazi in tara

Antena3 Antena3,
Cei sase romani de pe nava Diamond Princess ar putea reveni astazi in tara

Cei sase romani de pe nava Diamond Princess ar putea reveni astazi in tara. Guvernul Italiei a trimis doua aeronave in Japonia pentru a recupera mai multi cetateni europeni. Romanii vor ajunge in Germania de unde vor fi preluati de un avion militar si adusi la Bucuresti. Alti noua romani, membri ai echipajului, vor ramane in continuare in carantina, in portul Yokohama. continuă pe Antena3

MAE: Sase cetateni romani de pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara

Sase cetateni romani de pe nava Diamond Princessa, aflata in Japonia, doi pasageri si patru membri ai echipajului, si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, a anuntat, joi, Ministerul Afacerilor Externe MAE). Ei vor ajunge joi in Uniunea Europeana cu o aeronava italiana, alaturi de alti cetateni europeni. Cei doi cetateni romani infectati cu coronavirus sunt in stare buna.

CORONAVIRUS Sase romani de pe nava Diamond Princess vor fi adusi in tara: Vor merge catre locul de carantina, unde vor sta 14 zile. E vorba de un pasager si cinci membri ai echipajului

EXCLUSIV ONLINE Sase romani, un pasager si 5 membri ai echipajului, au fost preluati de o aeronava italiana si urmeaza sa fie adusi in tara, dupa ce vor fi preluati din Italia de aceiasi aeronava.

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess care au cerut sa revina in tara vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti Testele pentru coronavirus, negative in cazul lor - MAE

Cei sase romani de pe vasul Diamond Princess, care s-a aflat in carantina in Japonia din cauza coronavirusului, vor ajunge sambata dimineata la Bucuresti, unde vor fi adusi cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Cei sase romani de pe nava Diamond Pricess, care au cerut repatriere, au parasit Japonia: Acestia vor fi preluati de o aeronava MApN din Berlin

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca cei sase romani care si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, dupa ce au petrecut clipe de cosmar pe nava de croaziera Diamond Princess, au parasit Japonia la.

Doi turisti romani de pe nava Diamond Princess, adusi in tara si plasati in carantina

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, miercuri, ca doi turisti romani aflati pe nava de croaziera Diamond Princess vor fi adusi in tara si plasati in.

inca un roman a fost infectat cu Coronavirus, pe nava Diamond Princess

Un al doilea cetatean roman a fost infectat cu coronavirus pe nava de croaziera Diamond Princess, an.

Coronavirus. Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama, vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat. La bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus. Cei doi sunt tratati in Japonia.

Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat, pentru Mediafax. Initial la bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus.

Reactia unui expert care a trata Ebola dupa ce a urcat pe Diamond Princess: Haos total! Am fost inspaimantat

Situatia de pe nava de pe croaziera Diamond Princess unde au fost inregistrate numeroase cazuri de coronavirus, printre bolnavi numarandu-se si doi romani, este descrisa de catre un expert japonez in boli.

Sase romani de pe vasul Diamond Princess vor fi repatriati

Sase cetateni romani de pe vasul Diamond Princess vor fi repatriati sambata cu o aeronava a Minist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )