Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cei trei inculpati din dosarul Apa Nova, cercetati, in continuare, sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Cei trei inculpati din dosarul Apa Nova, cercetati, in continuare, sub control judiciar

Cei trei inculpati din dosarul Apa Nova, Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Ovidiu Semenescu, vor fi cercetati, in continuare sub control judiciar, a decis, miercuri, Curtea de Apel Ploiesti. Stire in curs de actualizare . continuă pe România Liberă

Dosarul Apa Nova: imunitatea multinationalelor si influenta asupra bataliei pentru Bucuresti

Companiile straine si multinationalele nu au imunitate in fata procurorilor DNA, aceasta e prima concluzie a dosarului inceput de procurorii din Prahova. Investigatia procurorilor, intr-un caz strigator la cer, mai desumfla putin balonul conspirationist umflat de Ghita, Voiculescuco, care vedeau capitalul romanesc ca unica tinta a DNA. Pe de alta parte, dosarul Apa Nova arata negru pe alb ceea ce o mica) parte a presei tot scrie de ani intregi: Consiliul general al Bucurestiului e o punga de coruptie, alimentata de vechile retele securiste care au capturat business-ul romanesc dupa 1989. Si tot dosarul DNA deschide calea pentru o actiune care sa dea inapoi bucurestenilor banii furati in ultimii ani: cine va deschide actiunea va avea sanse mari sa cistige alegerile la Primarie in 2016.

Audieri la DNA Ploiesti in dosarul Apa Nova

Dosarul Apa Nova continua marti la sediul DNA Ploiesti cu audieri ale unor persoane din conducerea companiei. Directorul de achizitii al societatii a ajuns marti dimineata la Ploiesti.

Fostul sef al Politiei locale Ploiesti, arestat pentru coruptie, audiat in dosarul Apa Nova

Fostul director al Politiei locale Ploiesti Cristinel Toader, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost scos din arest si este audiat, marti, ca martor, in dosarul in care este vizata compania Apa Nova Bucuresti.

Audieri in dosarul Apa Nova, la DNA Ploiesti

Directorul de achizitii al Apa Nova Bucuresti, Mihai Savin, este audiat, marti dimineata, la sediul DNA Ploiesti in dosarul in care procurorii anticoruptie efectueaza cercetari pentru infractiuni de cumparare de influenta si trafic de influenta, potrivit unor surse din presa.

Dosarul Apa Nova: Contracte cu dedicatie, tarife majorate de 17 ori, servicii de calitate doar pe hartie

Privatizarea utilitatilor nu a dat rezultatele scontate. O dovedesc in primul rand datele statistice, doar 62,4% dintre romani fiind racordati la sistemele de distribuire a apei. Recentul scandal in care este implicata societatea Apa Nova, oameni de.

Directorii Apa Nova, audiati ca martori la DNA Ploiesti

Ancheta procurorilor DNA Ploiesti in dosarul Apa Nova continua. Patru directori Apa Nova au fost audiati ca martori in dosarul in care procurorii cerceteaza fapte de trafic si cumparare de influenta comise de reprezentanti ai Apa Nova in Romania, informeaza surse din presa.

Alti doi directori adjuncti din Apa Nova, la DNA Ploiesti in calitate de martori

Directorii adjuncti Giovana Soare si Madalin Mihailovici, din cadrul Apa Nova Bucuresti, s-au prezentat marti la DNA Ploiesti, unde au fost citati in calitate de martori in dosarul de coruptie in care este implicat furnizorul de apa, Soare spunand ca.

Apa Nova si capitalismul nostru cu voie de la Securitate

Dosarul Apa Nova confirma ca exista o legatura puternica intre companiile private sau de stat care, intr-un fel sau altul, depind de bugetele publice si autoritatile administratiei locale si/sau centrale, si ca aceasta legatura este bazata pe coruptie.

Seful executiv al Apa Nova Bucuresti, audiat la DNA

Directorul executiv al Apa Nova Bucuresti, Mihai Savin, a fost citat ca martor si s-a prezentat, marti dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in aceasta calitate, in dosarul de trafic si cumparare de influenta.

Spaga de la Apa Nova venea din conturile secrete ale directorilor francezi

Bani plimbati prin trei tari, contracte fictive de milioane de euro, cumparare de influenta in administratia publica, denuntul unui milionar si interceptari sunt ingredientele celei mai recente mega-anchete de coruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )