Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce-l asteapta pe Radu Mazare in Romania: detentie in regim inchis si inca trei sentinte.

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce-l asteapta pe Radu Mazare in Romania: detentie in regim inchis si inca trei sentinte.

Sosirea lui Radu Mazare in Romania este doar o chestiune de cateva zile, dupa cum au declarat autoritatile de la Bucuresti si Madagascar. In Romania, fostul primar va fi incarcerat imediat intr-o inchisoare cu regim inchis, scrie G4Media. continuă pe Wall-Street Ro

E oficial: cand ajunge Radu Mazare in Romania

Extradarea lui Radu Mazare se face pe repede-inainte. Autoritatile romane anunta o procedura rapida in cazul sau, astfel ca fostul primar ajunge in tara in cateva zile. Radu Mazare va fi adus in tara luni, 20 mai. O echipa de la Bucuresti a plecat deja spre Madagscar pentru a-l prelua pe fostul primar. Procedura se [] .

Cum s-au mobilizat internautii pe retelele de socializare pentru intoarcerea lui Radu Mazare in Romania FOTO

Radu Mazare a fost considerat un personaj monden al Romaniei, desi detinea o functie publica ce implica rigoare. Dupa ce a plecat din tara, nu prea s-a mai stiut mare lucru de fostul primar al Constantei, dar lucrurile s-au schimbat brusc. Radu Mazare se afla, din decembrie 2017, in Madagascar, acolo unde administreaza mai multe [] .

Ana Birchall: Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar a fost admisa. Sunt puse in aplicare in regim de urgenta dispozitiile privind aducerea lui sub escorta (VIDEO)

Radu Mazare va fi extradat. Anuntul a fost facut de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ministerul Justitiei a fost informat astazi, la ora 17. 19, de catre Biroul National INTERPOL, ca.

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face fostul edil in arest: Este sub protectia ONU

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face tatal sau in aceste zile, in Madagascar. Fostul primar al Constantei a fost arestat miercurea trecuta si se afla in custodia politistilor. Fiul lui Radu Mazare, Raducu Mazare, sustine ca se afla, alaturi de tatal sau, in Madagascar. Fostul primar asteapta decizia autoritatilor malgase in cazul extradarii [] .

Ce se intampla luni, 20 mai, in Romania. Radu Mazare va fi adus in tara, insa si lui Dragnea i se pregateste ceva

Luni, 20 mai 2019, va fi o zi plina pentru Justitia din Romania. Radu Mazare va fi adus in tara din Madagascar, unde fugise in 2017 pentru a scapa de problemele cu legea. Dar si lui Liviu Dragnea i se pregateste ceva la Curtea Suprema: are termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Vor [] .

Afirmatie socanta a unui ministru din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii de aici

Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii din Madagascar! Afimatia socanta apartine ministrului Justitiei din Madagascar. Dosarul de extradare va fi gata cel mai tarziu maine,.

Radu Mazare, tot mai aproape de executarea pedepsei

Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar va fi facuta in procedura de urgenta. Anuntul a fost facut de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, dupa ce omologul sau din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat ca Radu Mazare va fi extradat in Romania, dat fiind ca tara sa a primit, de la Bucuresti, toate documentele necesare.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa)

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa) / Declaratiile ministrului Ana Birchall

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata. Ulterior, anuntul privind extradarea fostului primar a fost facut si de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )