Libnet.ro
UNICEF

08:00

Afirmatie socanta a unui ministru din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii de aici

Antena3 Antena3,
Afirmatie socanta a unui ministru din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii de aici

Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii din Madagascar! Afimatia socanta apartine ministrului Justitiei din Madagascar. Dosarul de extradare va fi gata cel mai tarziu maine,. continuă pe Antena3

Presa din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Radu Mazare va fi extradat, el urmand sa fie deferit justitiei din Romania, informeaza publicatia LExpress de Madagascar. Potrivit site-ului lexpress. mg, ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques.

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

Ministrul Justitiei din Madagascar a confirmat extradarea lui Radu Mazare. El va fi gata pentru a fi predat autoritatilor romane incepand de joi, chiar de joi, a mai precizat ministrul, pentru PRO.

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat marti presei locale ca Radu Mazare va fi extradat in Romania, dat fiind ca tara sa a primit toate documentele necesare in acest sens.

Ce se intampla luni, 20 mai, in Romania. Radu Mazare va fi adus in tara, insa si lui Dragnea i se pregateste ceva

Luni, 20 mai 2019, va fi o zi plina pentru Justitia din Romania. Radu Mazare va fi adus in tara din Madagascar, unde fugise in 2017 pentru a scapa de problemele cu legea. Dar si lui Liviu Dragnea i se pregateste ceva la Curtea Suprema: are termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Vor [] .

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] .

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

Radu Mazare: Daca instanta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat, nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si arestat in 8 mai in Madagascar, afirma ca nu se va opune extradarii pentru ca a obosit sa lupte. in plus, Mazare sustine ca dupa ispasirea pedepsei se va intoarce in Madagascar.

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei.

Radu Mazare: Nu ma voi opune extradarii, am obosit sa lupt. Dupa ce se va termina pedeapsa, ma voi intoarce in Madagascar

Radu Mazare, care a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, spune intr-o declaratie acordata Antena 3 ca nu se va opune extradarii, intrucat a obosit sa mai lupte, a luptat destul cu statul roman abuziv si nu va mai lupta si in Madagascar.

Radu Mazare va fi predat justitiei romane, anunta Ministerul de Justitie din Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi predat justitiei din Romania, a declarat luni, pentru publicatia L 'Express de Madagascar, ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )