Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel care l-a batut pe sportivul din lotul olimpic pana la sange este chiar comisar-sef in M.A.I. (FOTO)

B1 B1,
Cel care l-a batut pe sportivul din lotul olimpic pana la sange este chiar comisar-sef in M.A.I. (FOTO)

Noi dezvaluiri in cazul sportivului Iulian Pitea, batut cu sange rece! Agresorul lui Pitea, antrenorul Florin Spulber este angajat la Dinamo. Florin Spulber, coordonatorul lotului national de. continuă pe B1

Record de vizitatori in cel mai frumos loc subteran din lume, aflat in Romania

Salina Turda, din judetul Cluj, a inregistrat, in 2017, un record de vizitatori, de peste 600. 000 de persoane, din care 35% au fost din strainatate, cei mai multi din tari precum Ungaria, Polonia,.

De la capitan al Barcelonei si pana la condamnarea din Dosarul Transferurilor - Cine este Gica Popescu, consilierul premierului Mihai Tudose, cel care va coordona pregatirea Romaniei pentru EURO 2020

Nascut pe 9 octombrie 1967, Gica Popescu este unul din cei mai importanti jucatori pe care i-a dat fotbalul romanesc. Cu o viata exemplara din punct de vedere sportiv a fost chiar si capitanul Barcelonei la un moment dat), pe plan personal Popescu a platit tribut prieteniei toxice cu fratii impresari Ioan si Victor Becali, fostul capitan al tricolorilor fiind condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. A fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit 20 de luni din pedeapsa, iar acum a revenit in lumina reflectoarelor: este consilierul premierului Mihai Tudose, urmand sa coordoneze pregatirea Romaniei pentru CE 2020 competitie unde tara noastra va gazdui patru partide).

Povestea incredibila a femeii care s-a intors din lumea cealalta, dupa ce a vorbit cu Dumnezeu. Mi-a spus

Era atee si nu era intr-o relatie prea buna cu Dumnezeu, dar cu toate acestea rusoaica Claudia Vasilievna s-a intors din lumea cealalta, dupa o intalnire cu divinitatea. in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )