Libnet.ro
UNICEF

05:15

Record de vizitatori in cel mai frumos loc subteran din lume, aflat in Romania

Antena3 Antena3,
Record de vizitatori in cel mai frumos loc subteran din lume, aflat in Romania

Salina Turda, din judetul Cluj, a inregistrat, in 2017, un record de vizitatori, de peste 600. 000 de persoane, din care 35% au fost din strainatate, cei mai multi din tari precum Ungaria, Polonia,. continuă pe Antena3

Cat curent ar putea produce cel mai mare parc eolian din lume

Cel mai mare parc eolian din lume este, fireste, un plan olandez, iar energia electrica produsa aici ar putea depasi cateva recorduri. Olandezii sunt destul de ambitiosi cand vine vorba de centrale eoliene; au facut o multime de progrese in ultimii ani si incearca sa atinga limitele impuse de UE in ceea ce priveste energia [].

Bakambu, cel mai scump jucator african din istorie

La putine zile dupa ce marele George Weah, fost castigator al Balonului de Aur, a devenit presedintele Liberiei, un alt jucator african intra in istorie.

Consumatorii de oua, unt si cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai puternic scumpirile din anul trecut. Inflatia medie a fost de 3.3%

Consumatorii de oua, unt, fructe, sau cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai mult cresterea preturilor din anul trecut, potrivit datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica. Ouale s-au scumpit cu peste 43%, transportul aerian cu aproape 24%, iar untul cu 22%. La capatul celalalt avem ieftiniri la cartofi, biletele de tren si servicii postale. E drept, potrivit celui mai recent raport privind inflatia, document provenit de la Banca Nationala, in primul trimestru al acestui an, cresterea preturilor ar putea trece de 4%, urmand ca pe parcursul intregului an, inflatia sa se consolideze la valori mai mici.

Stephen Hawking, cel mai frumos mesaj de incurajare pentru oamenii care sufera de depresie: Nu e o inchisoare eterna

Stephen Hawking, care a implinit luni 76 de ani, a facut o paralela poetica intre depresie si gaurile negre in urma cu doi ani. Fizicianul i-a incurajat pe toti cei care se confrunta cu aceasta boala afirmand ca nu reprezinta o inchisoare eterna si ca nu trebuie sa renunte, pentru ca intotdeauna exista o cale.

Rata anuala a inflatiei a urcat in decembrie la 3,3%, cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna decembrie la 3,32%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-au scumpit cu 43,2% in ultimul an, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 1,98%, cel mai mic din data de 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de News. ro. Robor la 3 luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Miercuri, indicele a scazut la 2,03%. Nivelul atins joi este cel mai mic din data de 14 noiembrie, cand a fost 1,92%.

ROBOR la trei luni s-a depreciat la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut astazi la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Lectii de afaceri de la cel mai bogat om din istorie, seful Amazon

Jeff Bezos lansa in 1994 compania Amazon, care a intrat pe piata ca magazin online de carti si a devenit in cativa ani cel mai mare retailer din lume. El a ajuns, azi, cel mai bogat om din toate timpurile, cu o avere estimata la 105,1 miliarde de dolari, depasindu-l pe Bill Gates, seful Microsoft. Iata cateva dintre principiile care l-au ajutat pe Bezos in afaceri si din care tinerii antreprenori ar avea cate ceva de invatat.

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia barilului de petrol light sweet crude WTI) la bursa New York Mercantile Exchange a ajuns astazi la cel mai ridicat nivel din 2014, pe fondul majorarii cererii si al reducerii productiei anuntata recent de Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol OPEC).

Cel mai mare trust de presa de limba maghiara in Romania, Udvarhelyi Hirado, are un nou proprietar (Rador)

Cel mai important trust de presa de limba maghiara din Romania, Udvarhelyi Hirado, a ajuns in incapacitate de plata si a cerut deschiderea procedurii de reorganizare judiciara impotriva sa, scrie Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )