Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai adanc loc de pamant, plin cu plastic: cum a ajuns in Groapa Marianelor

Playtech Playtech,
Cel mai adanc loc de pamant, plin cu plastic: cum a ajuns in Groapa Marianelor

Problema plasticului in ocean este mai mare decat s-a crezut initial. Din pacate, il gasesti acum si in cel mai adanc loc de Pamant, Groapa Marianelor. Groapa Marianelor este data de. continuă pe Playtech

ANALIZA: IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc, in care arata ca, pe fondul accentuarii blocajului financiar, a lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare.

Cat costa un loc de cazare in principalele universitati din Bucuresti. Cel mai ieftin: 200 de lei intr-o camera cu 4 paturi

Cinci universitati bucurestene - Universitatea Politehnica, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Nationala de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara - ofera spre cazare in acest an peste 26. 400 de locuri.

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

Cel mai mare jucator de snooker din istorie, Ronnie OSullivan, vine in Romania!

Ronnie OSullivan, cel mai titrat jucator de snooker din lume, revine in Romania pe 5 octombrie de la ora 19:00 la Circul Metropolitan Bucuresti pentru un eveniment unicat, Night of 1000 Centuries Tour.

Cate zile trebuie sa munceasca un roman pentru cel mai nou iPhone

Un roman obisnuit ar trebui sa lucreze 36,4 zile pentru a-si permite achizitionarea iPhone 11 Pro modelul 64 GB) cel mai nou si performant iPhone, de doua ori mai mult decat un italian sau spaniol, potrivit unei analize realizate de compania.

Andreea Balan, despre nunta: A fost cel mai greu moment al vietii mele. Nu m-am mai putut abtine! Mi-am dat masca jos

Andreea Balan, nunta ca-n povesti! Vedeta a trecut prin momente grele, cand a adus-o pe lume pe cea de a doua fiica a ei si a lui George Burcea. insa, in prezent, este o femeie implinita din orice punct de vedere si a oferit detalii legate de ziua cea mare. Andreea Balan, nunta cu lacrimi .

Cel mai SCANDALOS divort! La partaj, el a obtinut casa, iar ea, aleea din fata vilei. Ce a construit femeia acolo, SOC!

Un judecator a arbitrat, probabil, cel mai scandalos divort din istorie. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )