Libnet.ro
UNICEF

05:45

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President. continuă pe Wall-Street Ro

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

Ar putea fi cel mai mare aeroport din lume: de ce este special noul gigant din Beijing

Chinezii au dat in folosinta unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume. Intitulata Daxing Internation Airport, creatia pare desprinsa dintr-un film SF. Traficul aerian inspre si dinspre.

Euro a scazut spre 4,74 lei. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultimele 4 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7485 leieuro, in scade.

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

SOC pe piata valutara! Dolarul, cea mai mare valoare din ultimii 3 ani

Soc pe piata valutara. Dolarul american a ajuns la cea mai mare valoare din ultimii trei ani. BNR anunta, joi, un curs de referinta de 4. 3418 leidolar, cea mai mare valoare din 28 decembrie 2016.

Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Bancile sud-africane isi indeamna clientii sa utilizeze canalele digitale intrucat industria se pregateste de o masura de protest estimata sa fie cea mai mare greva din 1920 pana acum, potrivit Bloomberg.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

Cel mai mare jucator de snooker din istorie, Ronnie OSullivan, vine in Romania!

Ronnie OSullivan, cel mai titrat jucator de snooker din lume, revine in Romania pe 5 octombrie de la ora 19:00 la Circul Metropolitan Bucuresti pentru un eveniment unicat, Night of 1000 Centuries Tour.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )