Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc: aproximativ 95.000 de turisti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc: aproximativ 95.000 de turisti

Sfarsitul saptamanii trecute a fost cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc de cand a inceput sezonul estival, cand aproximativ 95. 000 de turisti s-au aflat la mare, precizeaza presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin. continuă pe Wall-Street Ro

Asociatia Litoral: Aproximativ 95.000 de turisti pe litoralul romanesc, in weekend-ul trecut, cel mai aglomerat din acest sezon

Aproximativ 95. 000 de turisti s-au aflat la mare, la sfarsitul saptamanii trecute, fiind cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc, de la inceputul sezonului estival, sustine presedintele Asociatiei.

Cel mai ieftin telefon de la Microsoft si 5 motive pentru care este perfect pentru bugete mici

Nokia Lumia 530 este cel mai ieftin telefon pe care Microsoft il lanseaza cu Windows Phone. Compania a alcatuit o lista cu 10 lucruri pe care telefonul le face foarte bine, dar noi am reduce-o la cinci lucruri esentiale pentru care l-ai cumpara. Pe site-ulConversations al Nokia exista o lista cu cele mai importante calitati ale Nokia Lumia 530. Este cel mai nou si mai ieftin model cu Windows Phone 8. 1, castiga in lupta cu cele mai multe modele ieftine [].

INCOME: Cel mai bogat SAT din lume

Stim cu totii ca, cel mai des, viata la sat nu presupune tocmai un confort sporit sau un trai indestulat. Chinezii ne contrazic insa. Pentru ca, im mod absolut paradoxal, ei au cel mai bogat SAT din lume, unde.

Cel mai bogat SAT din lume. Locuitorii au cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

Cel mai bogat SAT din lume.Fiecare locuitor are cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

Cel mai bun curs leu/euro din ultimele trei saptamani

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut luni cu 1,27 bani 0,29%), la 4,3873 lei/euro, minimul a trei saptamani si aproape de cel mai redus nivel la care s-au derulat tranzactii pe piata interbancara.

Creatorul jocului E.T., ingropat pentru ca a fost un esec, numeste cel mai prost joc din lume

Numele Howard Scott Warshaw poate nu iti spune mare lucru, dar in anii 80 acest om a lansat E. The Extraterestrial, jocul care avea sa ramana in istorie drept cel mai prost. Warshaw spune ca n-a fost atat de prost, dar are si el un joc de premiat cu acest titlu. Filmul E. regizat de Steven Spielber a avut un succes imens, iar Atari a vrut sa profite de asta si a lansat joculE. The Extraterestrial. in 1982, a reusit sa [].

Zac Effron a fost desemnat cel mai sexy barbat al lumii

Actorul Zac Efron a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume al anului 2014! El si-a adjudecat titlul, dupa ce a aparut dezbracat in filmul Vecini de cosmar, ceea ce a atras atentia jurnalistilor revistei.

LICHIDITATE. Electrica, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pe un rulaj redus, in timp ce actiunile Electrica EL), cele mai lichide pe parcursul sedintei, au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani.

Printul Harry, pe primul loc in topul vedetelor cu care britanicele si-ar dori cel mai mult sa plece in vacanta

Printul Harry ocupa primul loc in topul vedetelor cu care femeile britanice si-ar dori cel mai mult sa plece in vacanta, arata un sondaj realizat de compania British Airways Holidays. in topul preferintelor.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )